FLDEBILUX NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLDEBILUX NV
Private companiesMotion Pictures • FLDEBILUX NV

Contactgegevens FLDEBILUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEBILUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEBILUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vliegveld 33 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-40-16-57 32-56-40-16-57

Fax (fax): 32-56-40-35-21 32-56-40-35-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEBILUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEBILUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEBILUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEBILUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEBILUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEBILUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEBILUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEBILUX NV
Products information FLDEBILUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE04086059570
Ondernemingsnummer: 5743621826
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLDEBILUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEBILUX NV
(Get full report from official database of BE for FLDEBILUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEBILUX NV
Addition kinds of activities for FLDEBILUX NV

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
842200. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production

Werken bij FLDEBILUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEBILUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEBILUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEBILUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van FLDEBILUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDEBILUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEBILUX NV. Laat een reactie achter voor FLDEBILUX NV. FLDEBILUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEBILUX NV. Leave a respond for FLDEBILUX NV. FLDEBILUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEBILUX NV op de google maps. Adres en contacten FLDEBILUX NV
Location of FLDEBILUX NV on the google maps. Address and contacts of FLDEBILUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEBILUX NV FLDEBILUX NV: LA LUNA | VANDELOO | Leysen Geertrui | P.C. C.C.B.-G.K.B. | Libotte Sylvie

Other related companies as FLDEBILUX NV: LA LUNA | VANDELOO | Leysen Geertrui | P.C. C.C.B.-G.K.B. | Libotte Sylvie

FLDEBILUX NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEBILUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086059570. Het bedrijf FLDEBILUX NV bevindt zich op het adres: Vliegveld 33 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLDEBILUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEBILUX NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEBILUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEBILUX NV, openstaande posities, locatie van FLDEBILUX NV op de kaart.

FLDEBILUX NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDEBILUX NV, company assigned to the tax number BE04086059570. The company FLDEBILUX NV is located at the address: Vliegveld 33 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLDEBILUX NV were not found.
The main activity of FLDEBILUX NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEBILUX NV is not available. You also can look at reviews of FLDEBILUX NV, open positions, location of FLDEBILUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEBILUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEBILUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEBILUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEBILUX NV, employees, financial statistics.