Leysen Geertrui

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Leysen Geertrui
Private companiesMotion Pictures • Leysen Geertrui

Contactgegevens Leysen Geertrui: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leysen Geertrui: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leysen Geertrui

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Antoine Dansaert 92; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 241 37 97 (+32-02 241 37 97) 02 241 37 97 (+32-02 241 37 97)

Fax (fax): +32 (51) 927-51-70 +32 (51) 927-51-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leysen Geertrui: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leysen Geertrui"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leysen Geertrui"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leysen Geertrui, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leysen Geertrui. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leysen Geertrui, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leysen Geertrui. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leysen Geertrui
Products information Leysen Geertrui

BTW identificatienummer (tax): BE07560760498
Ondernemingsnummer: 9696228027
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Leysen Geertrui zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leysen Geertrui
(Get full report from official database of BE for Leysen Geertrui)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leysen Geertrui
Addition kinds of activities for Leysen Geertrui

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
306911. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization

Werken bij Leysen Geertrui: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leysen Geertrui: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leysen Geertrui. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leysen Geertrui. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Leysen Geertrui in sociale netwerken
Look for responds of Leysen Geertrui in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leysen Geertrui. Laat een reactie achter voor Leysen Geertrui. Leysen Geertrui bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leysen Geertrui. Leave a respond for Leysen Geertrui. Leysen Geertrui on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leysen Geertrui op de google maps. Adres en contacten Leysen Geertrui
Location of Leysen Geertrui on the google maps. Address and contacts of Leysen Geertrui

Andere gerelateerde bedrijven als come Leysen Geertrui Leysen Geertrui: RUDY'S HAIRSTYLE | Hendrickx Paul | COIFFURE CR?ATION | FREDERIC BRABANT | FRITURE RAYMOND MARCHE

Other related companies as Leysen Geertrui: RUDY'S HAIRSTYLE | Hendrickx Paul | COIFFURE CR?ATION | FREDERIC BRABANT | FRITURE RAYMOND MARCHE

Leysen Geertrui is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leysen Geertrui, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07560760498. Het bedrijf Leysen Geertrui bevindt zich op het adres: Rue Antoine Dansaert 92; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Leysen Geertrui zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leysen Geertrui is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leysen Geertrui is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leysen Geertrui, openstaande posities, locatie van Leysen Geertrui op de kaart.

Leysen Geertrui is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leysen Geertrui, company assigned to the tax number BE07560760498. The company Leysen Geertrui is located at the address: Rue Antoine Dansaert 92; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Leysen Geertrui were not found.
The main activity of Leysen Geertrui is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leysen Geertrui is not available. You also can look at reviews of Leysen Geertrui, open positions, location of Leysen Geertrui on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leysen Geertrui, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leysen Geertrui, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leysen Geertrui, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leysen Geertrui, employees, financial statistics.