INTERIEUR DECORATIE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • INTERIEUR DECORATIE
Private companiesHealth Services • INTERIEUR DECORATIE

Contactgegevens INTERIEUR DECORATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR DECORATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR DECORATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTMARKT 23; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53772598 (+32-53772598) 53772598 (+32-53772598)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR DECORATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR DECORATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR DECORATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR DECORATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR DECORATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR DECORATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR DECORATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR DECORATIE
Products information INTERIEUR DECORATIE

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Verf en behang, "farrow & ball" .

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR DECORATIE
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR DECORATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR DECORATIE
Addition kinds of activities for INTERIEUR DECORATIE

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
01790000. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
08510101. Bosbeheerplannen, voorbereiding van | Forest management plans, preparation of
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
34420303. Stormdeuren of ramen, metaal | Storm doors or windows, metal
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles
56210103. Kledingwinkels | Dress shops

Werken bij INTERIEUR DECORATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR DECORATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR DECORATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR DECORATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR DECORATIE in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR DECORATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR DECORATIE. Laat een reactie achter voor INTERIEUR DECORATIE. INTERIEUR DECORATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR DECORATIE. Leave a respond for INTERIEUR DECORATIE. INTERIEUR DECORATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR DECORATIE op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR DECORATIE
Location of INTERIEUR DECORATIE on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR DECORATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR DECORATIE INTERIEUR DECORATIE: KAPSALON CAROLINE | PAULUS | Stessens M-C | WILHELMUS BROUNS | C. DUSAUCOIS

Other related companies as INTERIEUR DECORATIE: KAPSALON CAROLINE | PAULUS | Stessens M-C | WILHELMUS BROUNS | C. DUSAUCOIS

INTERIEUR DECORATIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR DECORATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf INTERIEUR DECORATIE bevindt zich op het adres: HOUTMARKT 23; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Lijst met producten zijn Verf en behang, "farrow & ball" ..
De hoofdactiviteit van INTERIEUR DECORATIE is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR DECORATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR DECORATIE, openstaande posities, locatie van INTERIEUR DECORATIE op de kaart.

INTERIEUR DECORATIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR DECORATIE, company assigned to the tax number BE05925170898. The company INTERIEUR DECORATIE is located at the address: HOUTMARKT 23; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. List of products are Verf en behang, "farrow & ball" ..
The main activity of INTERIEUR DECORATIE is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR DECORATIE is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR DECORATIE, open positions, location of INTERIEUR DECORATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR DECORATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR DECORATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR DECORATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR DECORATIE, employees, financial statistics.