DESCHACHT GEBR NV

Contactgegevens DESCHACHT GEBR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCHACHT GEBR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCHACHT GEBR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsestw 1068 9041 Oostakker, België

Telefoon (phone): 32.93 55 74 54 32.93 55 74 54

Fax (fax): 32.93 55 76 79 32.93 55 76 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCHACHT GEBR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCHACHT GEBR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCHACHT GEBR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCHACHT GEBR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCHACHT GEBR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCHACHT GEBR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCHACHT GEBR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCHACHT GEBR NV
Products information DESCHACHT GEBR NV

BTW identificatienummer (tax): BE09296325683
Ondernemingsnummer: 7589874267
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Import-export - miscellaneous

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCHACHT GEBR NV
(Get full report from official database of BE for DESCHACHT GEBR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCHACHT GEBR NV
Addition kinds of activities for DESCHACHT GEBR NV

0115. Maïs | Corn
20510203. Charlotte Russe, bakkerijproduct: behalve bevroren | Charlotte russe, bakery product: except frozen
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
29110205. nafta | Naphtha
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks

Werken bij DESCHACHT GEBR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCHACHT GEBR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCHACHT GEBR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCHACHT GEBR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van DESCHACHT GEBR NV in sociale netwerken
Look for responds of DESCHACHT GEBR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCHACHT GEBR NV. Laat een reactie achter voor DESCHACHT GEBR NV. DESCHACHT GEBR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCHACHT GEBR NV. Leave a respond for DESCHACHT GEBR NV. DESCHACHT GEBR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCHACHT GEBR NV op de google maps. Adres en contacten DESCHACHT GEBR NV
Location of DESCHACHT GEBR NV on the google maps. Address and contacts of DESCHACHT GEBR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCHACHT GEBR NV DESCHACHT GEBR NV: CATTEEUW | DE WIES BVBA | EDMUND SCHOEPGES | GARAGE VANKERCKHOVE | J. RENTIERS

Other related companies as DESCHACHT GEBR NV: CATTEEUW | DE WIES BVBA | EDMUND SCHOEPGES | GARAGE VANKERCKHOVE | J. RENTIERS

DESCHACHT GEBR NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCHACHT GEBR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09296325683. Het bedrijf DESCHACHT GEBR NV bevindt zich op het adres: Antwerpsestw 1068 9041 Oostakker. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Import-export - miscellaneous.
De hoofdactiviteit van DESCHACHT GEBR NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCHACHT GEBR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCHACHT GEBR NV, openstaande posities, locatie van DESCHACHT GEBR NV op de kaart.

DESCHACHT GEBR NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCHACHT GEBR NV, company assigned to the tax number BE09296325683. The company DESCHACHT GEBR NV is located at the address: Antwerpsestw 1068 9041 Oostakker. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Import-export - miscellaneous.
The main activity of DESCHACHT GEBR NV is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCHACHT GEBR NV is not available. You also can look at reviews of DESCHACHT GEBR NV, open positions, location of DESCHACHT GEBR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCHACHT GEBR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCHACHT GEBR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCHACHT GEBR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCHACHT GEBR NV, employees, financial statistics.