DE WIES BVBA

Contactgegevens DE WIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WIES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 142; 3111; Rotselaar (Wezemaal), België

Telefoon (phone): 016 58 08 20 (+32-016 58 08 20) 016 58 08 20 (+32-016 58 08 20)

Fax (fax): +32 (61) 960-76-62 +32 (61) 960-76-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WIES BVBA
Products information DE WIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09967590332
Ondernemingsnummer: 3668853759
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE WIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WIES BVBA
(Get full report from official database of BE for DE WIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WIES BVBA
Addition kinds of activities for DE WIES BVBA

7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
35490101. Teken banken | Draw benches
50489904. Optometrische apparatuur en benodigdheden | Optometric equipment and supplies
59439903. Schoolspullen | School supplies

Werken bij DE WIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van DE WIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE WIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WIES BVBA. Laat een reactie achter voor DE WIES BVBA. DE WIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WIES BVBA. Leave a respond for DE WIES BVBA. DE WIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WIES BVBA op de google maps. Adres en contacten DE WIES BVBA
Location of DE WIES BVBA on the google maps. Address and contacts of DE WIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WIES BVBA DE WIES BVBA: COMPTOIR ELECTRIQUE MATON et Fils | Lesthaeghe L | FRANS BERTELS | PNEUS DRIESEN MOLINA | BENOIT BUCHET

Other related companies as DE WIES BVBA: COMPTOIR ELECTRIQUE MATON et Fils | Lesthaeghe L | FRANS BERTELS | PNEUS DRIESEN MOLINA | BENOIT BUCHET

DE WIES BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09967590332. Het bedrijf DE WIES BVBA bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 142; 3111; Rotselaar (Wezemaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in DE WIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WIES BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WIES BVBA, openstaande posities, locatie van DE WIES BVBA op de kaart.

DE WIES BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WIES BVBA, company assigned to the tax number BE09967590332. The company DE WIES BVBA is located at the address: Aarschotsesteenweg 142; 3111; Rotselaar (Wezemaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in DE WIES BVBA were not found.
The main activity of DE WIES BVBA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WIES BVBA is not available. You also can look at reviews of DE WIES BVBA, open positions, location of DE WIES BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WIES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WIES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WIES BVBA, employees, financial statistics.