BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV

Contactgegevens BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 41-42 2260 Westerlo, België

Telefoon (phone): 32.14 54 44 76 32.14 54 44 76

Fax (fax): 32.14 54 16 45 32.14 54 16 45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV
Products information BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08273223876
Ondernemingsnummer: 4451904296
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Undertakers - requisites

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV

26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
55510203. Kayaks | Kayaks
58129903. Traiteurs | Caterers

Werken bij BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. Leave a respond for BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV. BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV
Location of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV: LES BEAUT?S D?ATH?NA | DETIFFE | JACQUELINE SAUSSU | RESIDEM ARABIANS | GARAGE GAUTOT

Other related companies as BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV: LES BEAUT?S D?ATH?NA | DETIFFE | JACQUELINE SAUSSU | RESIDEM ARABIANS | GARAGE GAUTOT

BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08273223876. Het bedrijf BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV bevindt zich op het adres: Grote Markt 41-42 2260 Westerlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Undertakers - requisites.
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV op de kaart.

BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, company assigned to the tax number BE08273223876. The company BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV is located at the address: Grote Markt 41-42 2260 Westerlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Undertakers - requisites.
The main activity of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, open positions, location of BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN-FUNERARIUM VAN HOVE NV, employees, financial statistics.