HOEDENATELIER KATRIJN

Contactgegevens HOEDENATELIER KATRIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOEDENATELIER KATRIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOEDENATELIER KATRIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wallenstraat 50; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 81 32 (+32-051 24 81 32) 051 24 81 32 (+32-051 24 81 32)

Fax (fax): 051 24 81 32 (+32-051 24 81 32) 051 24 81 32 (+32-051 24 81 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOEDENATELIER KATRIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOEDENATELIER KATRIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOEDENATELIER KATRIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOEDENATELIER KATRIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOEDENATELIER KATRIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOEDENATELIER KATRIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOEDENATELIER KATRIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOEDENATELIER KATRIJN
Products information HOEDENATELIER KATRIJN

BTW identificatienummer (tax): BE09093078613
Ondernemingsnummer: 8718170166
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Hats & caps - Men

Product categorie (product category): Milliners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOEDENATELIER KATRIJN
(Get full report from official database of BE for HOEDENATELIER KATRIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOEDENATELIER KATRIJN
Addition kinds of activities for HOEDENATELIER KATRIJN

5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
20239901. Ingeblikte room | Canned cream
28360300. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
73899949. Tape snijden | Tape slitting
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency

Werken bij HOEDENATELIER KATRIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOEDENATELIER KATRIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOEDENATELIER KATRIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOEDENATELIER KATRIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van HOEDENATELIER KATRIJN in sociale netwerken
Look for responds of HOEDENATELIER KATRIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOEDENATELIER KATRIJN. Laat een reactie achter voor HOEDENATELIER KATRIJN. HOEDENATELIER KATRIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOEDENATELIER KATRIJN. Leave a respond for HOEDENATELIER KATRIJN. HOEDENATELIER KATRIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOEDENATELIER KATRIJN op de google maps. Adres en contacten HOEDENATELIER KATRIJN
Location of HOEDENATELIER KATRIJN on the google maps. Address and contacts of HOEDENATELIER KATRIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOEDENATELIER KATRIJN HOEDENATELIER KATRIJN: Cré-Action SA | KURT DEBUYSERE | DRUKKERIJ SURDIACOURT | PASCAL PHILIPPART | BANDEN DE COND?

Other related companies as HOEDENATELIER KATRIJN: Cré-Action SA | KURT DEBUYSERE | DRUKKERIJ SURDIACOURT | PASCAL PHILIPPART | BANDEN DE COND?

HOEDENATELIER KATRIJN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOEDENATELIER KATRIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09093078613. Het bedrijf HOEDENATELIER KATRIJN bevindt zich op het adres: Wallenstraat 50; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Milliners. Lijst met producten zijn Hats & caps - Men.
De hoofdactiviteit van HOEDENATELIER KATRIJN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOEDENATELIER KATRIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOEDENATELIER KATRIJN, openstaande posities, locatie van HOEDENATELIER KATRIJN op de kaart.

HOEDENATELIER KATRIJN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOEDENATELIER KATRIJN, company assigned to the tax number BE09093078613. The company HOEDENATELIER KATRIJN is located at the address: Wallenstraat 50; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Milliners. List of products are Hats & caps - Men.
The main activity of HOEDENATELIER KATRIJN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOEDENATELIER KATRIJN is not available. You also can look at reviews of HOEDENATELIER KATRIJN, open positions, location of HOEDENATELIER KATRIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOEDENATELIER KATRIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOEDENATELIER KATRIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOEDENATELIER KATRIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOEDENATELIER KATRIJN, employees, financial statistics.