DRUKKERIJ SURDIACOURT

Contactgegevens DRUKKERIJ SURDIACOURT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ SURDIACOURT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ SURDIACOURT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERSTRAAT 41; 9661; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55423470 (+32-55423470) 55423470 (+32-55423470)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ SURDIACOURT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ SURDIACOURT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ SURDIACOURT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ SURDIACOURT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ SURDIACOURT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ SURDIACOURT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ SURDIACOURT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ SURDIACOURT
Products information DRUKKERIJ SURDIACOURT

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DRUKKERIJ SURDIACOURT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ SURDIACOURT
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ SURDIACOURT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ SURDIACOURT
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ SURDIACOURT

2874. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
51720101. Butaangas | Butane gas
52510100. Gereedschap | Tools
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
60199903. Nationale Credit Union Administration (ncua) | National credit union administration (ncua)

Werken bij DRUKKERIJ SURDIACOURT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ SURDIACOURT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ SURDIACOURT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ SURDIACOURT. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • keukenhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

 • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • Operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

 • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

 • PLC programmeur (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

 • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Willemen Infra nv

  Type: Vaste Job

  Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

 • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

 • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FOODCAFE SPORK

  Type: Flexijob

  Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ SURDIACOURT in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ SURDIACOURT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ SURDIACOURT. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ SURDIACOURT. DRUKKERIJ SURDIACOURT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ SURDIACOURT. Leave a respond for DRUKKERIJ SURDIACOURT. DRUKKERIJ SURDIACOURT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ SURDIACOURT op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ SURDIACOURT
Location of DRUKKERIJ SURDIACOURT on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ SURDIACOURT

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ SURDIACOURT DRUKKERIJ SURDIACOURT: ABRIS JARDIN DECOR | Smets L | HENRI LEWANDOWSKI | Armand D | Agathos-IID

Other related companies as DRUKKERIJ SURDIACOURT: ABRIS JARDIN DECOR | Smets L | HENRI LEWANDOWSKI | Armand D | Agathos-IID

DRUKKERIJ SURDIACOURT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ SURDIACOURT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf DRUKKERIJ SURDIACOURT bevindt zich op het adres: NEERSTRAAT 41; 9661; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ SURDIACOURT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ SURDIACOURT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ SURDIACOURT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ SURDIACOURT, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ SURDIACOURT op de kaart.

DRUKKERIJ SURDIACOURT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ SURDIACOURT, company assigned to the tax number BE07882385253. The company DRUKKERIJ SURDIACOURT is located at the address: NEERSTRAAT 41; 9661; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ SURDIACOURT were not found.
The main activity of DRUKKERIJ SURDIACOURT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ SURDIACOURT is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ SURDIACOURT, open positions, location of DRUKKERIJ SURDIACOURT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ SURDIACOURT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ SURDIACOURT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ SURDIACOURT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ SURDIACOURT, employees, financial statistics.