OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM

Contactgegevens OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORSBEEKBRUG 1; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32302211 32302211

Fax (fax): +32 (82) 152-50-25 +32 (82) 152-50-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM
Products information OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE07026275634
Ondernemingsnummer: 3103881835
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM
(Get full report from official database of BE for OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM
Addition kinds of activities for OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM

20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
25420102. Kluisjes, postdiensten: behalve hout | Locker boxes, postal service: except wood
28690504. Sacharine | Saccharin
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. Laat een reactie achter voor OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. Leave a respond for OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM. OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM op de google maps. Adres en contacten OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM
Location of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM on the google maps. Address and contacts of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM: Bprojects | COIFFURE HERMANS | RODE KRUIS LIEDEKERKE | MASSCHELEIN GEERT | ALFA SERVICES

Other related companies as OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM: Bprojects | COIFFURE HERMANS | RODE KRUIS LIEDEKERKE | MASSCHELEIN GEERT | ALFA SERVICES

OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07026275634. Het bedrijf OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM bevindt zich op het adres: BORSBEEKBRUG 1; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, openstaande posities, locatie van OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM op de kaart.

OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, company assigned to the tax number BE07026275634. The company OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM is located at the address: BORSBEEKBRUG 1; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Binnenhuisarchitecten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM were not found.
The main activity of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM is not available. You also can look at reviews of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, open positions, location of OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OVERTOOM INTERNATIONAL BELGIUM, employees, financial statistics.