ALFA SERVICES

Contactgegevens ALFA SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIALE STEENWEG 447; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38772526 (+32-38772526) 38772526 (+32-38772526)

Fax (fax): +32 (61) 540-65-59 +32 (61) 540-65-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA SERVICES
Products information ALFA SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08756072998
Ondernemingsnummer: 4422790527
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA SERVICES
(Get full report from official database of BE for ALFA SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA SERVICES
Addition kinds of activities for ALFA SERVICES

109905. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
35550309. Type gevallen, printers ' | Type cases, printers'

Werken bij ALFA SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van ALFA SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ALFA SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA SERVICES. Laat een reactie achter voor ALFA SERVICES. ALFA SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA SERVICES. Leave a respond for ALFA SERVICES. ALFA SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA SERVICES op de google maps. Adres en contacten ALFA SERVICES
Location of ALFA SERVICES on the google maps. Address and contacts of ALFA SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA SERVICES ALFA SERVICES: JEAN-MARIE ISABEAUX | Wagemans H | HILGERS ROLF | PHARMACIE DU PEUPLE | MAARTEN DEVROEI

Other related companies as ALFA SERVICES: JEAN-MARIE ISABEAUX | Wagemans H | HILGERS ROLF | PHARMACIE DU PEUPLE | MAARTEN DEVROEI

ALFA SERVICES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08756072998. Het bedrijf ALFA SERVICES bevindt zich op het adres: PROVINCIALE STEENWEG 447; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
De hoofdactiviteit van ALFA SERVICES is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA SERVICES, openstaande posities, locatie van ALFA SERVICES op de kaart.

ALFA SERVICES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA SERVICES, company assigned to the tax number BE08756072998. The company ALFA SERVICES is located at the address: PROVINCIALE STEENWEG 447; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
The main activity of ALFA SERVICES is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA SERVICES is not available. You also can look at reviews of ALFA SERVICES, open positions, location of ALFA SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA SERVICES, employees, financial statistics.