SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)

Contactgegevens SERBRIYNS YVAN (NEVA COM): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERBRIYNS YVAN (NEVA COM): address, phone, fax, email, website, opening hours

SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PINTESTRAAT 71; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92807410 (+32-92807410) 92807410 (+32-92807410)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERBRIYNS YVAN (NEVA COM): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)
Products information SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Office, MS Outlook, MS Excel, MS Access.

Product categorie (product category): Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)
(Get full report from official database of BE for SERBRIYNS YVAN (NEVA COM))

Aanvulling soorten activiteiten voor SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)
Addition kinds of activities for SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)

234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
335604. Nikkel | Nickel
472400. Reisbureaus | Travel agencies
721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
912100. Wetgevende instanties | Legislative bodies
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij SERBRIYNS YVAN (NEVA COM): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERBRIYNS YVAN (NEVA COM): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) in sociale netwerken
Look for responds of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). Laat een reactie achter voor SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). Leave a respond for SERBRIYNS YVAN (NEVA COM). SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) op de google maps. Adres en contacten SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)
Location of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) on the google maps. Address and contacts of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM)

Andere gerelateerde bedrijven als come SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) SERBRIYNS YVAN (NEVA COM): SNACK-BAR BON APP?TIT | BERTHE | VANNITSEN P -LEIM COSMETIC | CRIQUELIONS SERVICES | Au Plaisir Gourmand

Other related companies as SERBRIYNS YVAN (NEVA COM): SNACK-BAR BON APP?TIT | BERTHE | VANNITSEN P -LEIM COSMETIC | CRIQUELIONS SERVICES | Au Plaisir Gourmand

SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) bevindt zich op het adres: PINTESTRAAT 71; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Office, MS Outlook, MS Excel, MS Access..
De hoofdactiviteit van SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), openstaande posities, locatie van SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), company assigned to the tax number BE09061492919. The company SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) is located at the address: PINTESTRAAT 71; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Office, MS Outlook, MS Excel, MS Access..
The main activity of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) is not available. You also can look at reviews of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), open positions, location of SERBRIYNS YVAN (NEVA COM) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERBRIYNS YVAN (NEVA COM), employees, financial statistics.