VANNITSEN P -LEIM COSMETIC

Contactgegevens VANNITSEN P -LEIM COSMETIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANNITSEN P -LEIM COSMETIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANNITSEN P -LEIM COSMETIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CULOT DU VIEUX PR? 8; 4122; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43801206 (+32-43801206) 43801206 (+32-43801206)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANNITSEN P -LEIM COSMETIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANNITSEN P -LEIM COSMETIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANNITSEN P -LEIM COSMETIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANNITSEN P -LEIM COSMETIC
Products information VANNITSEN P -LEIM COSMETIC

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VANNITSEN P -LEIM COSMETIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANNITSEN P -LEIM COSMETIC
(Get full report from official database of BE for VANNITSEN P -LEIM COSMETIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANNITSEN P -LEIM COSMETIC
Addition kinds of activities for VANNITSEN P -LEIM COSMETIC

20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
33660200. propellers | Propellers
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
73890303. Demonstratie service | Demonstration service
76992002. Kantoorapparatuur en accessoires aanpassen | Office equipment and accessory customizing
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club

Werken bij VANNITSEN P -LEIM COSMETIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANNITSEN P -LEIM COSMETIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

Zoek naar antwoorden van VANNITSEN P -LEIM COSMETIC in sociale netwerken
Look for responds of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. Laat een reactie achter voor VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. VANNITSEN P -LEIM COSMETIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. Leave a respond for VANNITSEN P -LEIM COSMETIC. VANNITSEN P -LEIM COSMETIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANNITSEN P -LEIM COSMETIC op de google maps. Adres en contacten VANNITSEN P -LEIM COSMETIC
Location of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC on the google maps. Address and contacts of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC

Andere gerelateerde bedrijven als come VANNITSEN P -LEIM COSMETIC VANNITSEN P -LEIM COSMETIC: LA PETITE ASSIETTE | PEARLDOC BENELUX | Maes L | DAS F. | GARAGE CEULEMANS

Other related companies as VANNITSEN P -LEIM COSMETIC: LA PETITE ASSIETTE | PEARLDOC BENELUX | Maes L | DAS F. | GARAGE CEULEMANS

VANNITSEN P -LEIM COSMETIC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf VANNITSEN P -LEIM COSMETIC bevindt zich op het adres: CULOT DU VIEUX PR? 8; 4122; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh. Producten gemaakt in VANNITSEN P -LEIM COSMETIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANNITSEN P -LEIM COSMETIC is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANNITSEN P -LEIM COSMETIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, openstaande posities, locatie van VANNITSEN P -LEIM COSMETIC op de kaart.

VANNITSEN P -LEIM COSMETIC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, company assigned to the tax number BE09060943603. The company VANNITSEN P -LEIM COSMETIC is located at the address: CULOT DU VIEUX PR? 8; 4122; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh. Products created in VANNITSEN P -LEIM COSMETIC were not found.
The main activity of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC is not available. You also can look at reviews of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, open positions, location of VANNITSEN P -LEIM COSMETIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANNITSEN P -LEIM COSMETIC, employees, financial statistics.