LUPO ANGELO

Contactgegevens LUPO ANGELO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUPO ANGELO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUPO ANGELO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Six Cent Franchimontois 3 Bis 4910 Theux, België

Telefoon (phone): 32.87 54 26 12 32.87 54 26 12

Fax (fax): 32.87 53 12 76 32.87 53 12 76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUPO ANGELO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUPO ANGELO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUPO ANGELO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUPO ANGELO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUPO ANGELO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUPO ANGELO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUPO ANGELO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUPO ANGELO
Products information LUPO ANGELO

BTW identificatienummer (tax): BE03805084228
Ondernemingsnummer: 2888549804
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Pipes and tubes, steel

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUPO ANGELO
(Get full report from official database of BE for LUPO ANGELO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUPO ANGELO
Addition kinds of activities for LUPO ANGELO

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
328199. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
508704. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
80490200. Fysiotherapeut | Physical therapist

Werken bij LUPO ANGELO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUPO ANGELO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUPO ANGELO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUPO ANGELO. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van LUPO ANGELO in sociale netwerken
Look for responds of LUPO ANGELO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUPO ANGELO. Laat een reactie achter voor LUPO ANGELO. LUPO ANGELO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUPO ANGELO. Leave a respond for LUPO ANGELO. LUPO ANGELO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUPO ANGELO op de google maps. Adres en contacten LUPO ANGELO
Location of LUPO ANGELO on the google maps. Address and contacts of LUPO ANGELO

Andere gerelateerde bedrijven als come LUPO ANGELO LUPO ANGELO: MILK BAR SCHAMP | VAN BROECK | P.C. KNOKKE-HEIST | THIERRY GAJEWSKI | Leonard J-C

Other related companies as LUPO ANGELO: MILK BAR SCHAMP | VAN BROECK | P.C. KNOKKE-HEIST | THIERRY GAJEWSKI | Leonard J-C

LUPO ANGELO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUPO ANGELO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03805084228. Het bedrijf LUPO ANGELO bevindt zich op het adres: Rue Des Six Cent Franchimontois 3 Bis 4910 Theux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. Lijst met producten zijn Pipes and tubes, steel.
De hoofdactiviteit van LUPO ANGELO is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUPO ANGELO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUPO ANGELO, openstaande posities, locatie van LUPO ANGELO op de kaart.

LUPO ANGELO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUPO ANGELO, company assigned to the tax number BE03805084228. The company LUPO ANGELO is located at the address: Rue Des Six Cent Franchimontois 3 Bis 4910 Theux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. List of products are Pipes and tubes, steel.
The main activity of LUPO ANGELO is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUPO ANGELO is not available. You also can look at reviews of LUPO ANGELO, open positions, location of LUPO ANGELO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUPO ANGELO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUPO ANGELO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUPO ANGELO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUPO ANGELO, employees, financial statistics.