Leonard J-C

Contactgegevens Leonard J-C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leonard J-C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leonard J-C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Libois 179; 5350; Ohey (Evelette), België

Telefoon (phone): 085 61 22 62 (+32-085 61 22 62) 085 61 22 62 (+32-085 61 22 62)

Fax (fax): +32 (12) 811-32-78 +32 (12) 811-32-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leonard J-C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leonard J-C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leonard J-C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leonard J-C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leonard J-C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leonard J-C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leonard J-C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leonard J-C
Products information Leonard J-C

BTW identificatienummer (tax): BE02224426269
Ondernemingsnummer: 6859283447
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Leonard J-C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leonard J-C
(Get full report from official database of BE for Leonard J-C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leonard J-C
Addition kinds of activities for Leonard J-C

12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
50210201. Eetkamer meubels | Dining room furniture

Werken bij Leonard J-C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leonard J-C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leonard J-C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leonard J-C. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Leonard J-C in sociale netwerken
Look for responds of Leonard J-C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leonard J-C. Laat een reactie achter voor Leonard J-C. Leonard J-C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leonard J-C. Leave a respond for Leonard J-C. Leonard J-C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leonard J-C op de google maps. Adres en contacten Leonard J-C
Location of Leonard J-C on the google maps. Address and contacts of Leonard J-C

Andere gerelateerde bedrijven als come Leonard J-C Leonard J-C: Nadia (Schoonheidsstudio) | CENTRAL | Pacolets (Les) | SUN & SEA TRAVEL | LUC VAN DAELE

Other related companies as Leonard J-C: Nadia (Schoonheidsstudio) | CENTRAL | Pacolets (Les) | SUN & SEA TRAVEL | LUC VAN DAELE

Leonard J-C is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leonard J-C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224426269. Het bedrijf Leonard J-C bevindt zich op het adres: Rue de Libois 179; 5350; Ohey (Evelette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Leonard J-C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leonard J-C is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leonard J-C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leonard J-C, openstaande posities, locatie van Leonard J-C op de kaart.

Leonard J-C is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leonard J-C, company assigned to the tax number BE02224426269. The company Leonard J-C is located at the address: Rue de Libois 179; 5350; Ohey (Evelette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Leonard J-C were not found.
The main activity of Leonard J-C is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Leonard J-C is not available. You also can look at reviews of Leonard J-C, open positions, location of Leonard J-C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leonard J-C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leonard J-C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leonard J-C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leonard J-C, employees, financial statistics.