A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF
Private companiesHealth Services • A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF

Contactgegevens A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE DRIES 19; 8600; DIXMUDE, België

Telefoon (phone): 51504861 (+32-51504861) 51504861 (+32-51504861)

Fax (fax): +32 (53) 258-81-78 +32 (53) 258-81-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF
Products information A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE07594543457
Ondernemingsnummer: 2491119384
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metalen constructies Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF
Addition kinds of activities for A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF

4111. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores

Werken bij A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. Laat een reactie achter voor A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. Leave a respond for A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF. A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF
Location of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF: JORIS JAN TUINARCHITEKTUUR | JOSEPH DE WACHTER | BICHE | GUICHET DE L'ENERGIE | DESHPANDE, SHRIRANG

Other related companies as A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF: JORIS JAN TUINARCHITEKTUUR | JOSEPH DE WACHTER | BICHE | GUICHET DE L'ENERGIE | DESHPANDE, SHRIRANG

A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07594543457. Het bedrijf A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF bevindt zich op het adres: KLEINE DRIES 19; 8600; DIXMUDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metalen constructies Fab. Producten gemaakt in A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, openstaande posities, locatie van A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF op de kaart.

A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, company assigned to the tax number BE07594543457. The company A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF is located at the address: KLEINE DRIES 19; 8600; DIXMUDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metalen constructies Fab. Products created in A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF were not found.
The main activity of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, open positions, location of A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.V. VERAMME ALGEMEEN MONTAGEBEDRIJF, employees, financial statistics.