Rebry M-Verscheure BVBA

Contactgegevens Rebry M-Verscheure BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rebry M-Verscheure BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rebry M-Verscheure BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelstraat 171; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 10 24 (+32-051 30 10 24) 051 30 10 24 (+32-051 30 10 24)

Fax (fax): 051 31 40 84 (+32-051 31 40 84) 051 31 40 84 (+32-051 31 40 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rebry M-Verscheure BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rebry M-Verscheure BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rebry M-Verscheure BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rebry M-Verscheure BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rebry M-Verscheure BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rebry M-Verscheure BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rebry M-Verscheure BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rebry M-Verscheure BVBA
Products information Rebry M-Verscheure BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09996154785
Ondernemingsnummer: 5991363525
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Machinery builders

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rebry M-Verscheure BVBA
(Get full report from official database of BE for Rebry M-Verscheure BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rebry M-Verscheure BVBA
Addition kinds of activities for Rebry M-Verscheure BVBA

3643. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
5946. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
35230100. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order

Werken bij Rebry M-Verscheure BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rebry M-Verscheure BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rebry M-Verscheure BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rebry M-Verscheure BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van Rebry M-Verscheure BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rebry M-Verscheure BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rebry M-Verscheure BVBA. Laat een reactie achter voor Rebry M-Verscheure BVBA. Rebry M-Verscheure BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rebry M-Verscheure BVBA. Leave a respond for Rebry M-Verscheure BVBA. Rebry M-Verscheure BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rebry M-Verscheure BVBA op de google maps. Adres en contacten Rebry M-Verscheure BVBA
Location of Rebry M-Verscheure BVBA on the google maps. Address and contacts of Rebry M-Verscheure BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rebry M-Verscheure BVBA Rebry M-Verscheure BVBA: MADE IN EUROPE MAGAZINE | Linen House (The) SA | White-House | Keymolen K | Handsaeme Machinery BVBA

Other related companies as Rebry M-Verscheure BVBA: MADE IN EUROPE MAGAZINE | Linen House (The) SA | White-House | Keymolen K | Handsaeme Machinery BVBA

Rebry M-Verscheure BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rebry M-Verscheure BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09996154785. Het bedrijf Rebry M-Verscheure BVBA bevindt zich op het adres: Krekelstraat 171; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Machinery builders.
De hoofdactiviteit van Rebry M-Verscheure BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rebry M-Verscheure BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rebry M-Verscheure BVBA, openstaande posities, locatie van Rebry M-Verscheure BVBA op de kaart.

Rebry M-Verscheure BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rebry M-Verscheure BVBA, company assigned to the tax number BE09996154785. The company Rebry M-Verscheure BVBA is located at the address: Krekelstraat 171; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal working. List of products are Machinery builders.
The main activity of Rebry M-Verscheure BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rebry M-Verscheure BVBA is not available. You also can look at reviews of Rebry M-Verscheure BVBA, open positions, location of Rebry M-Verscheure BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rebry M-Verscheure BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rebry M-Verscheure BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rebry M-Verscheure BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rebry M-Verscheure BVBA, employees, financial statistics.