THISE SPRL

Contactgegevens THISE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THISE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

THISE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuville 17 4690 Boirs, België

Telefoon (phone): 32.42 86 14 70 32.42 86 14 70

Fax (fax): 32.42 86 48 89 32.42 86 48 89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THISE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THISE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THISE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THISE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THISE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THISE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THISE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THISE SPRL
Products information THISE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05050659179
Ondernemingsnummer: 2480682373
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 622,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Steels and metals - machining

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THISE SPRL
(Get full report from official database of BE for THISE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor THISE SPRL
Addition kinds of activities for THISE SPRL

523101. Glas | Glass
781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
51940200. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij THISE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THISE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THISE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THISE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

Zoek naar antwoorden van THISE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of THISE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor THISE SPRL. Laat een reactie achter voor THISE SPRL. THISE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THISE SPRL. Leave a respond for THISE SPRL. THISE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THISE SPRL op de google maps. Adres en contacten THISE SPRL
Location of THISE SPRL on the google maps. Address and contacts of THISE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come THISE SPRL THISE SPRL: P. PERNEEL | RIK VERVAEKE | ARNOUD MERCKX | VIVER | GEZOND EN MOEDIG

Other related companies as THISE SPRL: P. PERNEEL | RIK VERVAEKE | ARNOUD MERCKX | VIVER | GEZOND EN MOEDIG

THISE SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THISE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05050659179. Het bedrijf THISE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Neuville 17 4690 Boirs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 622,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Steels and metals - machining.
De hoofdactiviteit van THISE SPRL is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THISE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THISE SPRL, openstaande posities, locatie van THISE SPRL op de kaart.

THISE SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is THISE SPRL, company assigned to the tax number BE05050659179. The company THISE SPRL is located at the address: Rue Neuville 17 4690 Boirs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 622,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. List of products are Steels and metals - machining.
The main activity of THISE SPRL is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THISE SPRL is not available. You also can look at reviews of THISE SPRL, open positions, location of THISE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THISE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THISE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THISE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THISE SPRL, employees, financial statistics.