GEZOND EN MOEDIG

Particuliere bedrijvencommunicatie • GEZOND EN MOEDIG
Private companiesCommunications • GEZOND EN MOEDIG

Contactgegevens GEZOND EN MOEDIG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEZOND EN MOEDIG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEZOND EN MOEDIG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 81; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37744346 (+32-37744346) 37744346 (+32-37744346)

Fax (fax): +32 (51) 985-97-62 +32 (51) 985-97-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEZOND EN MOEDIG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEZOND EN MOEDIG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEZOND EN MOEDIG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEZOND EN MOEDIG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEZOND EN MOEDIG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEZOND EN MOEDIG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEZOND EN MOEDIG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEZOND EN MOEDIG
Products information GEZOND EN MOEDIG

BTW identificatienummer (tax): BE08716247558
Ondernemingsnummer: 7501983642
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEZOND EN MOEDIG
(Get full report from official database of BE for GEZOND EN MOEDIG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEZOND EN MOEDIG
Addition kinds of activities for GEZOND EN MOEDIG

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
25190200. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
51990303. honden | Dogs

Werken bij GEZOND EN MOEDIG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEZOND EN MOEDIG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEZOND EN MOEDIG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEZOND EN MOEDIG. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van GEZOND EN MOEDIG in sociale netwerken
Look for responds of GEZOND EN MOEDIG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEZOND EN MOEDIG. Laat een reactie achter voor GEZOND EN MOEDIG. GEZOND EN MOEDIG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEZOND EN MOEDIG. Leave a respond for GEZOND EN MOEDIG. GEZOND EN MOEDIG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEZOND EN MOEDIG op de google maps. Adres en contacten GEZOND EN MOEDIG
Location of GEZOND EN MOEDIG on the google maps. Address and contacts of GEZOND EN MOEDIG

Andere gerelateerde bedrijven als come GEZOND EN MOEDIG GEZOND EN MOEDIG: GEERT DE RUYCK | Teco | Verpoten S | Aelbrecht J | De Blauwe Reiger BVBA

Other related companies as GEZOND EN MOEDIG: GEERT DE RUYCK | Teco | Verpoten S | Aelbrecht J | De Blauwe Reiger BVBA

GEZOND EN MOEDIG is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEZOND EN MOEDIG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08716247558. Het bedrijf GEZOND EN MOEDIG bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 81; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van GEZOND EN MOEDIG is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEZOND EN MOEDIG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEZOND EN MOEDIG, openstaande posities, locatie van GEZOND EN MOEDIG op de kaart.

GEZOND EN MOEDIG is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEZOND EN MOEDIG, company assigned to the tax number BE08716247558. The company GEZOND EN MOEDIG is located at the address: MOLENSTRAAT 81; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of GEZOND EN MOEDIG is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEZOND EN MOEDIG is not available. You also can look at reviews of GEZOND EN MOEDIG, open positions, location of GEZOND EN MOEDIG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEZOND EN MOEDIG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEZOND EN MOEDIG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEZOND EN MOEDIG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEZOND EN MOEDIG, employees, financial statistics.