DE CRAECKER MATRIJZEN NV

Contactgegevens DE CRAECKER MATRIJZEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CRAECKER MATRIJZEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CRAECKER MATRIJZEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 39a 9340 Oordegem, België

Telefoon (phone): 32.93 69 28 69 32.93 69 28 69

Fax (fax): 32.93 68 16 26 32.93 68 16 26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CRAECKER MATRIJZEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CRAECKER MATRIJZEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CRAECKER MATRIJZEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CRAECKER MATRIJZEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CRAECKER MATRIJZEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CRAECKER MATRIJZEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CRAECKER MATRIJZEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CRAECKER MATRIJZEN NV
Products information DE CRAECKER MATRIJZEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04515350341
Ondernemingsnummer: 9234802246
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Steels and metals - forming and cutting

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CRAECKER MATRIJZEN NV
(Get full report from official database of BE for DE CRAECKER MATRIJZEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CRAECKER MATRIJZEN NV
Addition kinds of activities for DE CRAECKER MATRIJZEN NV

076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
518100. Bier en aal | Beer and ale
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
38270113. periscopen | Periscopes

Werken bij DE CRAECKER MATRIJZEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CRAECKER MATRIJZEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CRAECKER MATRIJZEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CRAECKER MATRIJZEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van DE CRAECKER MATRIJZEN NV in sociale netwerken
Look for responds of DE CRAECKER MATRIJZEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CRAECKER MATRIJZEN NV. Laat een reactie achter voor DE CRAECKER MATRIJZEN NV. DE CRAECKER MATRIJZEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CRAECKER MATRIJZEN NV. Leave a respond for DE CRAECKER MATRIJZEN NV. DE CRAECKER MATRIJZEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CRAECKER MATRIJZEN NV op de google maps. Adres en contacten DE CRAECKER MATRIJZEN NV
Location of DE CRAECKER MATRIJZEN NV on the google maps. Address and contacts of DE CRAECKER MATRIJZEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CRAECKER MATRIJZEN NV DE CRAECKER MATRIJZEN NV: LODEWIJK VAN TURNHOUT | Thermotec NV | B?N?DICTE HUMBLET | Maintenance 2000 SA | Internationale Transporten Walter Mertens NV

Other related companies as DE CRAECKER MATRIJZEN NV: LODEWIJK VAN TURNHOUT | Thermotec NV | B?N?DICTE HUMBLET | Maintenance 2000 SA | Internationale Transporten Walter Mertens NV

DE CRAECKER MATRIJZEN NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CRAECKER MATRIJZEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04515350341. Het bedrijf DE CRAECKER MATRIJZEN NV bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 39a 9340 Oordegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 795,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Steels and metals - forming and cutting.
De hoofdactiviteit van DE CRAECKER MATRIJZEN NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CRAECKER MATRIJZEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CRAECKER MATRIJZEN NV, openstaande posities, locatie van DE CRAECKER MATRIJZEN NV op de kaart.

DE CRAECKER MATRIJZEN NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CRAECKER MATRIJZEN NV, company assigned to the tax number BE04515350341. The company DE CRAECKER MATRIJZEN NV is located at the address: Grote Steenweg 39a 9340 Oordegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 795,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. List of products are Steels and metals - forming and cutting.
The main activity of DE CRAECKER MATRIJZEN NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CRAECKER MATRIJZEN NV is not available. You also can look at reviews of DE CRAECKER MATRIJZEN NV, open positions, location of DE CRAECKER MATRIJZEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CRAECKER MATRIJZEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CRAECKER MATRIJZEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CRAECKER MATRIJZEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CRAECKER MATRIJZEN NV, employees, financial statistics.