KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE
Private companiesWater Transportation • KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE

Contactgegevens KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARLEBUIZESTRAAT 2A; 8972; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57301970 (+32-57301970) 57301970 (+32-57301970)

Fax (fax): +32 (71) 700-62-73 +32 (71) 700-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE
Products information KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE

BTW identificatienummer (tax): BE06973815917
Ondernemingsnummer: 9828887939
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Courriers: Courriers Nationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE
(Get full report from official database of BE for KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE
Addition kinds of activities for KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE

20219905. Whey boter | Whey butter
20239904. Room vervangers | Cream substitutes
28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
30890302. Composiet steen, kunststof | Composition stone, plastics
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE in sociale netwerken
Look for responds of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. Laat een reactie achter voor KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. Leave a respond for KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE. KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE op de google maps. Adres en contacten KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE
Location of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE on the google maps. Address and contacts of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE: Meubelen Limada BVBA | ALEXANDRE HERGOT | IDA NSITA UNZOLA | Absurd | B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

Other related companies as KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE: Meubelen Limada BVBA | ALEXANDRE HERGOT | IDA NSITA UNZOLA | Absurd | B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973815917. Het bedrijf KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE bevindt zich op het adres: BARLEBUIZESTRAAT 2A; 8972; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Nationaux..
De hoofdactiviteit van KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, openstaande posities, locatie van KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE op de kaart.

KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, company assigned to the tax number BE06973815917. The company KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE is located at the address: BARLEBUIZESTRAAT 2A; 8972; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Nationaux..
The main activity of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE is not available. You also can look at reviews of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, open positions, location of KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOERIERDIENST JAN DE LOMBAERDE, employees, financial statistics.