B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

Particuliere bedrijvenWatervervoer • B.I. OPLEIDINGSCENTRUM
Private companiesWater Transportation • B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

Contactgegevens B.I. OPLEIDINGSCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.I. OPLEIDINGSCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EINDHOUTSEBAAN 93; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14219399 (+32-14219399) 14219399 (+32-14219399)

Fax (fax): +32 (67) 621-85-19 +32 (67) 621-85-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.I. OPLEIDINGSCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.I. OPLEIDINGSCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.I. OPLEIDINGSCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.I. OPLEIDINGSCENTRUM
Products information B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE02709747314
Ondernemingsnummer: 2790771484
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.I. OPLEIDINGSCENTRUM
(Get full report from official database of BE for B.I. OPLEIDINGSCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.I. OPLEIDINGSCENTRUM
Addition kinds of activities for B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

172101. Residentieel schilderij | Residential painting
598400. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
01739900. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
07220301. Combineren van diensten | Combining services
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
20460303. dextrine | Dextrine
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment
56990301. Badpakken | Bathing suits
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators

Werken bij B.I. OPLEIDINGSCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.I. OPLEIDINGSCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van B.I. OPLEIDINGSCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. Laat een reactie achter voor B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. B.I. OPLEIDINGSCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. Leave a respond for B.I. OPLEIDINGSCENTRUM. B.I. OPLEIDINGSCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.I. OPLEIDINGSCENTRUM op de google maps. Adres en contacten B.I. OPLEIDINGSCENTRUM
Location of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM on the google maps. Address and contacts of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come B.I. OPLEIDINGSCENTRUM B.I. OPLEIDINGSCENTRUM: SOMARCO-CREMER SA | Maertens Michael | Herremans Jean-Marie | GARAGE PEIFFER | Motte Sylvain

Other related companies as B.I. OPLEIDINGSCENTRUM: SOMARCO-CREMER SA | Maertens Michael | Herremans Jean-Marie | GARAGE PEIFFER | Motte Sylvain

B.I. OPLEIDINGSCENTRUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02709747314. Het bedrijf B.I. OPLEIDINGSCENTRUM bevindt zich op het adres: EINDHOUTSEBAAN 93; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van B.I. OPLEIDINGSCENTRUM is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.I. OPLEIDINGSCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, openstaande posities, locatie van B.I. OPLEIDINGSCENTRUM op de kaart.

B.I. OPLEIDINGSCENTRUM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, company assigned to the tax number BE02709747314. The company B.I. OPLEIDINGSCENTRUM is located at the address: EINDHOUTSEBAAN 93; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM is not available. You also can look at reviews of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, open positions, location of B.I. OPLEIDINGSCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.I. OPLEIDINGSCENTRUM, employees, financial statistics.