OPTIQUE BAUDINET GEORGES

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • OPTIQUE BAUDINET GEORGES
Private companiesChemicals and Allied Products • OPTIQUE BAUDINET GEORGES

Contactgegevens OPTIQUE BAUDINET GEORGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE BAUDINET GEORGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE BAUDINET GEORGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ELISA DUMONCEAU 17; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42640721 (+32-42640721) 42640721 (+32-42640721)

Fax (fax): +32 (61) 568-44-92 +32 (61) 568-44-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE BAUDINET GEORGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE BAUDINET GEORGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE BAUDINET GEORGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE BAUDINET GEORGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE BAUDINET GEORGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE BAUDINET GEORGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE BAUDINET GEORGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE BAUDINET GEORGES
Products information OPTIQUE BAUDINET GEORGES

BTW identificatienummer (tax): BE04455200195
Ondernemingsnummer: 2526824951
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in OPTIQUE BAUDINET GEORGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten; Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE BAUDINET GEORGES
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE BAUDINET GEORGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE BAUDINET GEORGES
Addition kinds of activities for OPTIQUE BAUDINET GEORGES

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
07810201. Landschapsarchitecten | Landscape architects
35230105. Katoenplukkers en strippers | Cotton pickers and strippers
36210205. Inverters, roterende: elektrisch | Inverters, rotating: electrical
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij OPTIQUE BAUDINET GEORGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE BAUDINET GEORGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE BAUDINET GEORGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE BAUDINET GEORGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE BAUDINET GEORGES in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE BAUDINET GEORGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE BAUDINET GEORGES. Laat een reactie achter voor OPTIQUE BAUDINET GEORGES. OPTIQUE BAUDINET GEORGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE BAUDINET GEORGES. Leave a respond for OPTIQUE BAUDINET GEORGES. OPTIQUE BAUDINET GEORGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE BAUDINET GEORGES op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE BAUDINET GEORGES
Location of OPTIQUE BAUDINET GEORGES on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE BAUDINET GEORGES

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE BAUDINET GEORGES OPTIQUE BAUDINET GEORGES: MARIE-CHRISTINE LORENT | Herman A | DE GREEF KURT | PEETERS SYSTEMS | COIFFURE AGNES

Other related companies as OPTIQUE BAUDINET GEORGES: MARIE-CHRISTINE LORENT | Herman A | DE GREEF KURT | PEETERS SYSTEMS | COIFFURE AGNES

OPTIQUE BAUDINET GEORGES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE BAUDINET GEORGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04455200195. Het bedrijf OPTIQUE BAUDINET GEORGES bevindt zich op het adres: RUE ELISA DUMONCEAU 17; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Producten gemaakt in OPTIQUE BAUDINET GEORGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIQUE BAUDINET GEORGES is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE BAUDINET GEORGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE BAUDINET GEORGES, openstaande posities, locatie van OPTIQUE BAUDINET GEORGES op de kaart.

OPTIQUE BAUDINET GEORGES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE BAUDINET GEORGES, company assigned to the tax number BE04455200195. The company OPTIQUE BAUDINET GEORGES is located at the address: RUE ELISA DUMONCEAU 17; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Products created in OPTIQUE BAUDINET GEORGES were not found.
The main activity of OPTIQUE BAUDINET GEORGES is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE BAUDINET GEORGES is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE BAUDINET GEORGES, open positions, location of OPTIQUE BAUDINET GEORGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE BAUDINET GEORGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE BAUDINET GEORGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE BAUDINET GEORGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE BAUDINET GEORGES, employees, financial statistics.