DE GREEF KURT

Contactgegevens DE GREEF KURT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GREEF KURT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GREEF KURT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rotselaarsesteenweg 1; 3018; Leuven (Wijgmaal), België

Telefoon (phone): 016 44 60 31 (+32-016 44 60 31) 016 44 60 31 (+32-016 44 60 31)

Fax (fax): +32 (53) 962-19-61 +32 (53) 962-19-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GREEF KURT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GREEF KURT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GREEF KURT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GREEF KURT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GREEF KURT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GREEF KURT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GREEF KURT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GREEF KURT
Products information DE GREEF KURT

BTW identificatienummer (tax): BE07523132324
Ondernemingsnummer: 1184844970
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DE GREEF KURT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GREEF KURT
(Get full report from official database of BE for DE GREEF KURT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GREEF KURT
Addition kinds of activities for DE GREEF KURT

278201. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
839900. Sociale diensten, nec | Social services, nec
07230100. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
32990303. Kolommen, papier mache of gips van Parijs | Columns, papier mache or plaster of paris
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
58129906. Voedingsdiensten voor contracten | Contract food services
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing

Werken bij DE GREEF KURT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GREEF KURT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GREEF KURT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GREEF KURT. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker / plaatser spanplafonds (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van een spanwand en of plafond en alle daarbij horende schrijnwerk en of verlichting. Laden van de bestelwagen Je vult het logboek aan & neemt het mee naar de werf Controleren van de staat van de werf Positioneren van lichtpunten in samenspraak met architect, klant en / of projectleider Plaatsen en afregelen custom fittings voor verlichting, ventilatie,airco... Je plaatst een canvas, softsound, skylight of wonderwall Je plaats en sluit de verlichting aan Je past milieu-, welzijn- en veiligheidsvoorschriften toe Je zorgt voor reiniging werf en zorgvuldig vrijmaken van alle geplaatste bescherming

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

Zoek naar antwoorden van DE GREEF KURT in sociale netwerken
Look for responds of DE GREEF KURT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GREEF KURT. Laat een reactie achter voor DE GREEF KURT. DE GREEF KURT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GREEF KURT. Leave a respond for DE GREEF KURT. DE GREEF KURT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GREEF KURT op de google maps. Adres en contacten DE GREEF KURT
Location of DE GREEF KURT on the google maps. Address and contacts of DE GREEF KURT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GREEF KURT DE GREEF KURT: FLPPG INDUSTRIES BELGIUM BVBA | DENISE DE WULF | Groeneveld-Intersafe Belgium NV | BECKERS | A.M. VAN BEL

Other related companies as DE GREEF KURT: FLPPG INDUSTRIES BELGIUM BVBA | DENISE DE WULF | Groeneveld-Intersafe Belgium NV | BECKERS | A.M. VAN BEL

DE GREEF KURT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GREEF KURT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07523132324. Het bedrijf DE GREEF KURT bevindt zich op het adres: Rotselaarsesteenweg 1; 3018; Leuven (Wijgmaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in DE GREEF KURT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GREEF KURT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GREEF KURT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GREEF KURT, openstaande posities, locatie van DE GREEF KURT op de kaart.

DE GREEF KURT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GREEF KURT, company assigned to the tax number BE07523132324. The company DE GREEF KURT is located at the address: Rotselaarsesteenweg 1; 3018; Leuven (Wijgmaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in DE GREEF KURT were not found.
The main activity of DE GREEF KURT is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GREEF KURT is not available. You also can look at reviews of DE GREEF KURT, open positions, location of DE GREEF KURT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GREEF KURT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GREEF KURT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GREEF KURT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GREEF KURT, employees, financial statistics.