SEMA MOTO

Contactgegevens SEMA MOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEMA MOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEMA MOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TAQUE 117; 4101; JEMEPPE SUR MEUSE, België

Telefoon (phone): 42339925 (+32-42339925) 42339925 (+32-42339925)

Fax (fax): +32 (59) 834-34-23 +32 (59) 834-34-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEMA MOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEMA MOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEMA MOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEMA MOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEMA MOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEMA MOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEMA MOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEMA MOTO
Products information SEMA MOTO

BTW identificatienummer (tax): BE02812469482
Ondernemingsnummer: 9931335449
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Mobylettes, Scooters, V锚tements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: 50 CC, V锚tements & Accessoires, Concessionnaires, Pi猫ces & Accessoires, 125 CC.

Product categorie (product category): MBK. R茅parations and entretien de motos. Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEMA MOTO
(Get full report from official database of BE for SEMA MOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEMA MOTO
Addition kinds of activities for SEMA MOTO

175200. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
50310304. Deuren, nec | Doors, nec
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
96610000. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology

Werken bij SEMA MOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEMA MOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEMA MOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEMA MOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van SEMA MOTO in sociale netwerken
Look for responds of SEMA MOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEMA MOTO. Laat een reactie achter voor SEMA MOTO. SEMA MOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEMA MOTO. Leave a respond for SEMA MOTO. SEMA MOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEMA MOTO op de google maps. Adres en contacten SEMA MOTO
Location of SEMA MOTO on the google maps. Address and contacts of SEMA MOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come SEMA MOTO SEMA MOTO: HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. | Win Europe BVBA | Decosfeer Debbaut | Baker T | ST. DAOUST

Other related companies as SEMA MOTO: HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. | Win Europe BVBA | Decosfeer Debbaut | Baker T | ST. DAOUST

SEMA MOTO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEMA MOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812469482. Het bedrijf SEMA MOTO bevindt zich op het adres: RUE TAQUE 117; 4101; JEMEPPE SUR MEUSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is MBK. R茅parations and entretien de motos. Motos. Lijst met producten zijn Produits: Mobylettes, Scooters, V锚tements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: 50 CC, V锚tements & Accessoires, Concessionnaires, Pi猫ces & Accessoires, 125 CC..
De hoofdactiviteit van SEMA MOTO is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEMA MOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEMA MOTO, openstaande posities, locatie van SEMA MOTO op de kaart.

SEMA MOTO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEMA MOTO, company assigned to the tax number BE02812469482. The company SEMA MOTO is located at the address: RUE TAQUE 117; 4101; JEMEPPE SUR MEUSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is MBK. R茅parations and entretien de motos. Motos. List of products are Produits: Mobylettes, Scooters, V锚tements & Accessoires.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: 50 CC, V锚tements & Accessoires, Concessionnaires, Pi猫ces & Accessoires, 125 CC..
The main activity of SEMA MOTO is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SEMA MOTO is not available. You also can look at reviews of SEMA MOTO, open positions, location of SEMA MOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEMA MOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEMA MOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEMA MOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEMA MOTO, employees, financial statistics.