AL-KO AIRBEL

Particuliere bedrijvencommunicatie • AL-KO AIRBEL
Private companiesCommunications • AL-KO AIRBEL

Contactgegevens AL-KO AIRBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AL-KO AIRBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AL-KO AIRBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELSE WANDELING 13; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56259372 (+32-56259372) 56259372 (+32-56259372)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AL-KO AIRBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AL-KO AIRBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AL-KO AIRBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AL-KO AIRBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AL-KO AIRBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AL-KO AIRBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AL-KO AIRBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AL-KO AIRBEL
Products information AL-KO AIRBEL

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AL-KO AIRBEL
(Get full report from official database of BE for AL-KO AIRBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AL-KO AIRBEL
Addition kinds of activities for AL-KO AIRBEL

01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
28439901. penetreermiddelen | Penetrants
28690307. Vetzure esters, aminozuren, enz. | Fatty acid esters, aminos, etc.
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
51370408. hoedenzaak | Millinery
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges

Werken bij AL-KO AIRBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AL-KO AIRBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AL-KO AIRBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AL-KO AIRBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van AL-KO AIRBEL in sociale netwerken
Look for responds of AL-KO AIRBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AL-KO AIRBEL. Laat een reactie achter voor AL-KO AIRBEL. AL-KO AIRBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AL-KO AIRBEL. Leave a respond for AL-KO AIRBEL. AL-KO AIRBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AL-KO AIRBEL op de google maps. Adres en contacten AL-KO AIRBEL
Location of AL-KO AIRBEL on the google maps. Address and contacts of AL-KO AIRBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AL-KO AIRBEL AL-KO AIRBEL: DEXIA | Thiel (Plein) SPRL | M. HOUBEN | L. VAN DEN BOSSCHE | sicap

Other related companies as AL-KO AIRBEL: DEXIA | Thiel (Plein) SPRL | M. HOUBEN | L. VAN DEN BOSSCHE | sicap

AL-KO AIRBEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AL-KO AIRBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf AL-KO AIRBEL bevindt zich op het adres: ENGELSE WANDELING 13; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van AL-KO AIRBEL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AL-KO AIRBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AL-KO AIRBEL, openstaande posities, locatie van AL-KO AIRBEL op de kaart.

AL-KO AIRBEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AL-KO AIRBEL, company assigned to the tax number BE01557281494. The company AL-KO AIRBEL is located at the address: ENGELSE WANDELING 13; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Produits: Mat茅riel de Chauffage Central..
The main activity of AL-KO AIRBEL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AL-KO AIRBEL is not available. You also can look at reviews of AL-KO AIRBEL, open positions, location of AL-KO AIRBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AL-KO AIRBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AL-KO AIRBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AL-KO AIRBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AL-KO AIRBEL, employees, financial statistics.