Thiel (Plein) SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Thiel (Plein) SPRL
Private companiesCommunications • Thiel (Plein) SPRL

Contactgegevens Thiel (Plein) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thiel (Plein) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thiel (Plein) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de la Vesdre 19-21; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 93 63 (+32-087 33 93 63) 087 33 93 63 (+32-087 33 93 63)

Fax (fax): 087 31 68 46 (+32-087 31 68 46) 087 31 68 46 (+32-087 31 68 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thiel (Plein) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thiel (Plein) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thiel (Plein) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thiel (Plein) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thiel (Plein) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thiel (Plein) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thiel (Plein) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thiel (Plein) SPRL
Products information Thiel (Plein) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03968780517
Ondernemingsnummer: 3390625000
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Tableware - Rental

Product categorie (product category): HOTELS: CATERING SUPPLIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thiel (Plein) SPRL
(Get full report from official database of BE for Thiel (Plein) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thiel (Plein) SPRL
Addition kinds of activities for Thiel (Plein) SPRL

506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
65319901. Appraiser, onroerend goed | Appraiser, real estate
73190300. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services

Werken bij Thiel (Plein) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thiel (Plein) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thiel (Plein) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thiel (Plein) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen en de orde en netheid in het magazijn.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van Thiel (Plein) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Thiel (Plein) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thiel (Plein) SPRL. Laat een reactie achter voor Thiel (Plein) SPRL. Thiel (Plein) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thiel (Plein) SPRL. Leave a respond for Thiel (Plein) SPRL. Thiel (Plein) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thiel (Plein) SPRL op de google maps. Adres en contacten Thiel (Plein) SPRL
Location of Thiel (Plein) SPRL on the google maps. Address and contacts of Thiel (Plein) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Thiel (Plein) SPRL Thiel (Plein) SPRL: Sporting Club de Familleureux ASBL | NEW Georgil SPRL | ABAT - JOUR ONTWERPBURO | Kelchtermans L | PIERRE LECOMTE

Other related companies as Thiel (Plein) SPRL: Sporting Club de Familleureux ASBL | NEW Georgil SPRL | ABAT - JOUR ONTWERPBURO | Kelchtermans L | PIERRE LECOMTE

Thiel (Plein) SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thiel (Plein) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03968780517. Het bedrijf Thiel (Plein) SPRL bevindt zich op het adres: Quai de la Vesdre 19-21; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HOTELS: CATERING SUPPLIES. Lijst met producten zijn Tableware - Rental.
De hoofdactiviteit van Thiel (Plein) SPRL is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thiel (Plein) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thiel (Plein) SPRL, openstaande posities, locatie van Thiel (Plein) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thiel (Plein) SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thiel (Plein) SPRL, company assigned to the tax number BE03968780517. The company Thiel (Plein) SPRL is located at the address: Quai de la Vesdre 19-21; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HOTELS: CATERING SUPPLIES. List of products are Tableware - Rental.
The main activity of Thiel (Plein) SPRL is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thiel (Plein) SPRL is not available. You also can look at reviews of Thiel (Plein) SPRL, open positions, location of Thiel (Plein) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thiel (Plein) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thiel (Plein) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thiel (Plein) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thiel (Plein) SPRL, employees, financial statistics.