KABLO

Contactgegevens KABLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KABLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KABLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VESTINGSTRAAT 50; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32335628 32335628

Fax (fax): +32 (63) 470-56-87 +32 (63) 470-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KABLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KABLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KABLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KABLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KABLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KABLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KABLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KABLO
Products information KABLO

BTW identificatienummer (tax): BE02856689453
Ondernemingsnummer: 1670989990
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in KABLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KABLO
(Get full report from official database of BE for KABLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KABLO
Addition kinds of activities for KABLO

07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
38449908. Radiografische röntgenapparatuur en buizen | Radiographic x-ray apparatus and tubes
42120401. Meubilair verplaatsen, lokaal: zonder opslag | Furniture moving, local: without storage
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs

Werken bij KABLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KABLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KABLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KABLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van KABLO in sociale netwerken
Look for responds of KABLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KABLO. Laat een reactie achter voor KABLO. KABLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KABLO. Leave a respond for KABLO. KABLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KABLO op de google maps. Adres en contacten KABLO
Location of KABLO on the google maps. Address and contacts of KABLO

Andere gerelateerde bedrijven als come KABLO KABLO: DEXIA | VADALUX | BESSO | ANITA EVERTS | S.A. KLONTZ AUTO

Other related companies as KABLO: DEXIA | VADALUX | BESSO | ANITA EVERTS | S.A. KLONTZ AUTO

KABLO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KABLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02856689453. Het bedrijf KABLO bevindt zich op het adres: VESTINGSTRAAT 50; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Producten gemaakt in KABLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KABLO is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KABLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KABLO, openstaande posities, locatie van KABLO op de kaart.

KABLO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KABLO, company assigned to the tax number BE02856689453. The company KABLO is located at the address: VESTINGSTRAAT 50; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bijouteries and horlogeries. Products created in KABLO were not found.
The main activity of KABLO is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KABLO is not available. You also can look at reviews of KABLO, open positions, location of KABLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KABLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KABLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KABLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KABLO, employees, financial statistics.