S.A. KLONTZ AUTO

Contactgegevens S.A. KLONTZ AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.A. KLONTZ AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.A. KLONTZ AUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOVERIE 338; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43373837 (+32-43373837) 43373837 (+32-43373837)

Fax (fax): +32 (84) 259-16-63 +32 (84) 259-16-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.A. KLONTZ AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.A. KLONTZ AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.A. KLONTZ AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.A. KLONTZ AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.A. KLONTZ AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.A. KLONTZ AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.A. KLONTZ AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.A. KLONTZ AUTO
Products information S.A. KLONTZ AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE03258789062
Ondernemingsnummer: 4595550537
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: Mazda.. Services: Carrossiers, Concessionnaires.

Product categorie (product category): Mazda. V茅hicules automobiles. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.A. KLONTZ AUTO
(Get full report from official database of BE for S.A. KLONTZ AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.A. KLONTZ AUTO
Addition kinds of activities for S.A. KLONTZ AUTO

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
02730103. Minnow boerderij | Minnow farm
17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
20820103. Siroop, mout | Syrups, malt
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
32810602. flagstones | Flagstones
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.
80499911. Lijkschouwer | Coroner

Werken bij S.A. KLONTZ AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.A. KLONTZ AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.A. KLONTZ AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.A. KLONTZ AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van S.A. KLONTZ AUTO in sociale netwerken
Look for responds of S.A. KLONTZ AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.A. KLONTZ AUTO. Laat een reactie achter voor S.A. KLONTZ AUTO. S.A. KLONTZ AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.A. KLONTZ AUTO. Leave a respond for S.A. KLONTZ AUTO. S.A. KLONTZ AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.A. KLONTZ AUTO op de google maps. Adres en contacten S.A. KLONTZ AUTO
Location of S.A. KLONTZ AUTO on the google maps. Address and contacts of S.A. KLONTZ AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come S.A. KLONTZ AUTO S.A. KLONTZ AUTO: CLAESSENS JOS | COIFFURE ELISE | ROBERT VAN DEN BRANDEN | Keunen A | Colman A

Other related companies as S.A. KLONTZ AUTO: CLAESSENS JOS | COIFFURE ELISE | ROBERT VAN DEN BRANDEN | Keunen A | Colman A

S.A. KLONTZ AUTO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.A. KLONTZ AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03258789062. Het bedrijf S.A. KLONTZ AUTO bevindt zich op het adres: RUE BOVERIE 338; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mazda. V茅hicules automobiles. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: Mazda.. Services: Carrossiers, Concessionnaires..
De hoofdactiviteit van S.A. KLONTZ AUTO is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.A. KLONTZ AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.A. KLONTZ AUTO, openstaande posities, locatie van S.A. KLONTZ AUTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S.A. KLONTZ AUTO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.A. KLONTZ AUTO, company assigned to the tax number BE03258789062. The company S.A. KLONTZ AUTO is located at the address: RUE BOVERIE 338; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mazda. V茅hicules automobiles. Stations-service and carburants. List of products are Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: Mazda.. Services: Carrossiers, Concessionnaires..
The main activity of S.A. KLONTZ AUTO is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of S.A. KLONTZ AUTO is not available. You also can look at reviews of S.A. KLONTZ AUTO, open positions, location of S.A. KLONTZ AUTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.A. KLONTZ AUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.A. KLONTZ AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.A. KLONTZ AUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.A. KLONTZ AUTO, employees, financial statistics.