FA. VAN EYKEN GEBRS.

Contactgegevens FA. VAN EYKEN GEBRS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN EYKEN GEBRS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN EYKEN GEBRS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLIJDE-INKOMSTSTRAAT 80; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16222847 (+32-16222847) 16222847 (+32-16222847)

Fax (fax): +32 (58) 573-81-20 +32 (58) 573-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN EYKEN GEBRS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN EYKEN GEBRS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN EYKEN GEBRS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN EYKEN GEBRS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN EYKEN GEBRS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN EYKEN GEBRS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN EYKEN GEBRS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN EYKEN GEBRS.
Products information FA. VAN EYKEN GEBRS.

BTW identificatienummer (tax): BE09776428222
Ondernemingsnummer: 4048980712
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Entretien and r茅parations de voitures. Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN EYKEN GEBRS.
(Get full report from official database of BE for FA. VAN EYKEN GEBRS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN EYKEN GEBRS.
Addition kinds of activities for FA. VAN EYKEN GEBRS.

267300. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
34999915. Magneten, permanent: metallisch | Magnets, permanent: metallic
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers

Werken bij FA. VAN EYKEN GEBRS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN EYKEN GEBRS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN EYKEN GEBRS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN EYKEN GEBRS.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN EYKEN GEBRS. in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN EYKEN GEBRS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN EYKEN GEBRS.. Laat een reactie achter voor FA. VAN EYKEN GEBRS.. FA. VAN EYKEN GEBRS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN EYKEN GEBRS.. Leave a respond for FA. VAN EYKEN GEBRS.. FA. VAN EYKEN GEBRS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN EYKEN GEBRS. op de google maps. Adres en contacten FA. VAN EYKEN GEBRS.
Location of FA. VAN EYKEN GEBRS. on the google maps. Address and contacts of FA. VAN EYKEN GEBRS.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN EYKEN GEBRS. FA. VAN EYKEN GEBRS.: COIFFURE SIMONE | ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT | RAYMOND ECTORS | Mund H | Bonten Os (De)

Other related companies as FA. VAN EYKEN GEBRS.: COIFFURE SIMONE | ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT | RAYMOND ECTORS | Mund H | Bonten Os (De)

FA. VAN EYKEN GEBRS. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN EYKEN GEBRS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776428222. Het bedrijf FA. VAN EYKEN GEBRS. bevindt zich op het adres: BLIJDE-INKOMSTSTRAAT 80; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Entretien and r茅parations de voitures. Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van FA. VAN EYKEN GEBRS. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN EYKEN GEBRS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN EYKEN GEBRS., openstaande posities, locatie van FA. VAN EYKEN GEBRS. op de kaart.

FA. VAN EYKEN GEBRS. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN EYKEN GEBRS., company assigned to the tax number BE09776428222. The company FA. VAN EYKEN GEBRS. is located at the address: BLIJDE-INKOMSTSTRAAT 80; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Entretien and r茅parations de voitures. Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of FA. VAN EYKEN GEBRS. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN EYKEN GEBRS. is not available. You also can look at reviews of FA. VAN EYKEN GEBRS., open positions, location of FA. VAN EYKEN GEBRS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN EYKEN GEBRS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN EYKEN GEBRS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN EYKEN GEBRS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN EYKEN GEBRS., employees, financial statistics.