ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

Contactgegevens ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MATHIEU STEENEBRUGEN 1; 4602; VISE, België

Telefoon (phone): 43700828 (+32-43700828) 43700828 (+32-43700828)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
Products information ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
(Get full report from official database of BE for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
Addition kinds of activities for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

333901. Lood en zink | Lead and zinc
504303. Filmapparatuur | Motion picture equipment
515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
80110504. Diabetes specialist, arts / chirurg | Diabetes specialist, physician/surgeon
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Laat een reactie achter voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Leave a respond for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT op de google maps. Adres en contacten ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
Location of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT on the google maps. Address and contacts of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: Robert C | Chloe | GB | MARC VANPEE | CENTRE ARTHUR REGNIERS

Other related companies as ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: Robert C | Chloe | GB | MARC VANPEE | CENTRE ARTHUR REGNIERS

ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT bevindt zich op het adres: RUE MATHIEU STEENEBRUGEN 1; 4602; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw. Producten gemaakt in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, openstaande posities, locatie van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT op de kaart.

ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, company assigned to the tax number BE08602539062. The company ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is located at the address: RUE MATHIEU STEENEBRUGEN 1; 4602; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw. Products created in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT were not found.
The main activity of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is not available. You also can look at reviews of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, open positions, location of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, employees, financial statistics.