SEMINCKX PAYSAGES

Contactgegevens SEMINCKX PAYSAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEMINCKX PAYSAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEMINCKX PAYSAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT-BIJGAARDENSTRAAT 364; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23773642 (+32-23773642) 23773642 (+32-23773642)

Fax (fax): +32 (12) 328-58-98 +32 (12) 328-58-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEMINCKX PAYSAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEMINCKX PAYSAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEMINCKX PAYSAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEMINCKX PAYSAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEMINCKX PAYSAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEMINCKX PAYSAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEMINCKX PAYSAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEMINCKX PAYSAGES
Products information SEMINCKX PAYSAGES

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Installation & Entretien: Installation de Jacuzzis.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins, Am茅nagement de Jardins.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Jardinage. Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEMINCKX PAYSAGES
(Get full report from official database of BE for SEMINCKX PAYSAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEMINCKX PAYSAGES
Addition kinds of activities for SEMINCKX PAYSAGES

27520301. Billheads, gelithografeerd | Billheads, lithographed
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
37280502. Doel drones | Target drones
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
54990201. Koffie | Coffee
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist

Werken bij SEMINCKX PAYSAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEMINCKX PAYSAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEMINCKX PAYSAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEMINCKX PAYSAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van SEMINCKX PAYSAGES in sociale netwerken
Look for responds of SEMINCKX PAYSAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEMINCKX PAYSAGES. Laat een reactie achter voor SEMINCKX PAYSAGES. SEMINCKX PAYSAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEMINCKX PAYSAGES. Leave a respond for SEMINCKX PAYSAGES. SEMINCKX PAYSAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEMINCKX PAYSAGES op de google maps. Adres en contacten SEMINCKX PAYSAGES
Location of SEMINCKX PAYSAGES on the google maps. Address and contacts of SEMINCKX PAYSAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come SEMINCKX PAYSAGES SEMINCKX PAYSAGES: Boxus C | Résidence St. Hubert | JEAN-FRAN?OIS PETERS | CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA | ZORBA

Other related companies as SEMINCKX PAYSAGES: Boxus C | Résidence St. Hubert | JEAN-FRAN?OIS PETERS | CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA | ZORBA

SEMINCKX PAYSAGES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEMINCKX PAYSAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf SEMINCKX PAYSAGES bevindt zich op het adres: GROOT-BIJGAARDENSTRAAT 364; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Jardinage. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Jacuzzis.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins, Am茅nagement de Jardins.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous..
De hoofdactiviteit van SEMINCKX PAYSAGES is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEMINCKX PAYSAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEMINCKX PAYSAGES, openstaande posities, locatie van SEMINCKX PAYSAGES op de kaart.

SEMINCKX PAYSAGES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEMINCKX PAYSAGES, company assigned to the tax number BE02073638916. The company SEMINCKX PAYSAGES is located at the address: GROOT-BIJGAARDENSTRAAT 364; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Jardinage. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Jacuzzis.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins, Am茅nagement de Jardins.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous..
The main activity of SEMINCKX PAYSAGES is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SEMINCKX PAYSAGES is not available. You also can look at reviews of SEMINCKX PAYSAGES, open positions, location of SEMINCKX PAYSAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEMINCKX PAYSAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEMINCKX PAYSAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEMINCKX PAYSAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEMINCKX PAYSAGES, employees, financial statistics.