CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA

Contactgegevens CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Haecht 1465 1130 Haren Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.22 40 18 40 32.22 40 18 40

Fax (fax): 32.22 40 18 30 32.22 40 18 30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA
Products information CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE09873657226
Ondernemingsnummer: 4165985107
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Steel

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA
Addition kinds of activities for CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA

317202. Lederen hoesjes | Leather cases
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
39530101. Annuleren van postzegels, hand: rubber of metaal | Cancelling stamps, hand: rubber or metal
50910300. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. Laat een reactie achter voor CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. Leave a respond for CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA. CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA
Location of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA: FA. LANTMEETERS-GEYSKENS | GARAGE BREYDELS | DE CONINCK P. | E.C.S. SOLUTIS | Cloet BVBA

Other related companies as CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA: FA. LANTMEETERS-GEYSKENS | GARAGE BREYDELS | DE CONINCK P. | E.C.S. SOLUTIS | Cloet BVBA

CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09873657226. Het bedrijf CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA bevindt zich op het adres: Ch De Haecht 1465 1130 Haren Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Steel.
De hoofdactiviteit van CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, openstaande posities, locatie van CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA op de kaart.

CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, company assigned to the tax number BE09873657226. The company CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA is located at the address: Ch De Haecht 1465 1130 Haren Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metallurgy and Metalworking. List of products are Steel.
The main activity of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, open positions, location of CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARPENTER TECHNOLOGY EUROPE SA, employees, financial statistics.