HUDEVAD BELGIUM

Contactgegevens HUDEVAD BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUDEVAD BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUDEVAD BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CHARLES GILISQUET 81-83; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22454260 (+32-22454260) 22454260 (+32-22454260)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUDEVAD BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUDEVAD BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUDEVAD BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUDEVAD BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUDEVAD BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUDEVAD BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUDEVAD BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUDEVAD BELGIUM
Products information HUDEVAD BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUDEVAD BELGIUM
(Get full report from official database of BE for HUDEVAD BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUDEVAD BELGIUM
Addition kinds of activities for HUDEVAD BELGIUM

267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
372499. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
504699. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs

Werken bij HUDEVAD BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUDEVAD BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUDEVAD BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUDEVAD BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

 • CnC snijder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

 • keukenhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

  Regio: BOORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ARK VAN NOE

  Type: Studentenjob

  Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • Laseroperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

 • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Vaste Job

  Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van HUDEVAD BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of HUDEVAD BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUDEVAD BELGIUM. Laat een reactie achter voor HUDEVAD BELGIUM. HUDEVAD BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUDEVAD BELGIUM. Leave a respond for HUDEVAD BELGIUM. HUDEVAD BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUDEVAD BELGIUM op de google maps. Adres en contacten HUDEVAD BELGIUM
Location of HUDEVAD BELGIUM on the google maps. Address and contacts of HUDEVAD BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come HUDEVAD BELGIUM HUDEVAD BELGIUM: RIMAL | Pralinette NV | COMPTOIR EUROP?EN DU PNEU | ALL CLEAN SERVICE CV | PIZZA DA ROBERTO

Other related companies as HUDEVAD BELGIUM: RIMAL | Pralinette NV | COMPTOIR EUROP?EN DU PNEU | ALL CLEAN SERVICE CV | PIZZA DA ROBERTO

HUDEVAD BELGIUM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUDEVAD BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf HUDEVAD BELGIUM bevindt zich op het adres: AVENUE CHARLES GILISQUET 81-83; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs..
De hoofdactiviteit van HUDEVAD BELGIUM is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUDEVAD BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUDEVAD BELGIUM, openstaande posities, locatie van HUDEVAD BELGIUM op de kaart.

HUDEVAD BELGIUM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUDEVAD BELGIUM, company assigned to the tax number BE05843322753. The company HUDEVAD BELGIUM is located at the address: AVENUE CHARLES GILISQUET 81-83; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs..
The main activity of HUDEVAD BELGIUM is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUDEVAD BELGIUM is not available. You also can look at reviews of HUDEVAD BELGIUM, open positions, location of HUDEVAD BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUDEVAD BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUDEVAD BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUDEVAD BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUDEVAD BELGIUM, employees, financial statistics.