ALL CLEAN SERVICE CV

Contactgegevens ALL CLEAN SERVICE CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL CLEAN SERVICE CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL CLEAN SERVICE CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diebeke 3; 9500; Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 054 42 10 42 (+32-054 42 10 42) 054 42 10 42 (+32-054 42 10 42)

Fax (fax): +32 (11) 229-85-91 +32 (11) 229-85-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL CLEAN SERVICE CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL CLEAN SERVICE CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL CLEAN SERVICE CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL CLEAN SERVICE CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL CLEAN SERVICE CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL CLEAN SERVICE CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL CLEAN SERVICE CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL CLEAN SERVICE CV
Products information ALL CLEAN SERVICE CV

BTW identificatienummer (tax): BE08617645263
Ondernemingsnummer: 5629089355
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ALL CLEAN SERVICE CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL CLEAN SERVICE CV
(Get full report from official database of BE for ALL CLEAN SERVICE CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL CLEAN SERVICE CV
Addition kinds of activities for ALL CLEAN SERVICE CV

10949902. Pitchblende mijnbouw | Pitchblende mining
51990406. Brei goederen | Knit goods
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic
80999902. Oogbanken | Eye banks
96410402. Regulering van de landbouwmarketing, overheidsregering | Regulation of agricultural marketing, state government

Werken bij ALL CLEAN SERVICE CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL CLEAN SERVICE CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL CLEAN SERVICE CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL CLEAN SERVICE CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ALL CLEAN SERVICE CV in sociale netwerken
Look for responds of ALL CLEAN SERVICE CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL CLEAN SERVICE CV. Laat een reactie achter voor ALL CLEAN SERVICE CV. ALL CLEAN SERVICE CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL CLEAN SERVICE CV. Leave a respond for ALL CLEAN SERVICE CV. ALL CLEAN SERVICE CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL CLEAN SERVICE CV op de google maps. Adres en contacten ALL CLEAN SERVICE CV
Location of ALL CLEAN SERVICE CV on the google maps. Address and contacts of ALL CLEAN SERVICE CV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL CLEAN SERVICE CV ALL CLEAN SERVICE CV: Strens Menuiserie SPRL | TELLINK | JACQUES PHILIPPE | Limburg | Alexandra Legrand

Other related companies as ALL CLEAN SERVICE CV: Strens Menuiserie SPRL | TELLINK | JACQUES PHILIPPE | Limburg | Alexandra Legrand

ALL CLEAN SERVICE CV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL CLEAN SERVICE CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08617645263. Het bedrijf ALL CLEAN SERVICE CV bevindt zich op het adres: Diebeke 3; 9500; Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 844,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Producten gemaakt in ALL CLEAN SERVICE CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL CLEAN SERVICE CV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL CLEAN SERVICE CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL CLEAN SERVICE CV, openstaande posities, locatie van ALL CLEAN SERVICE CV op de kaart.

ALL CLEAN SERVICE CV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL CLEAN SERVICE CV, company assigned to the tax number BE08617645263. The company ALL CLEAN SERVICE CV is located at the address: Diebeke 3; 9500; Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 844,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobiles and trucks - Washing. Products created in ALL CLEAN SERVICE CV were not found.
The main activity of ALL CLEAN SERVICE CV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL CLEAN SERVICE CV is not available. You also can look at reviews of ALL CLEAN SERVICE CV, open positions, location of ALL CLEAN SERVICE CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL CLEAN SERVICE CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL CLEAN SERVICE CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL CLEAN SERVICE CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL CLEAN SERVICE CV, employees, financial statistics.