HEYLEN TRADING COMPANY

Contactgegevens HEYLEN TRADING COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYLEN TRADING COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYLEN TRADING COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORALI?NLAAN 4B8; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32301317 32301317

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYLEN TRADING COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYLEN TRADING COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYLEN TRADING COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYLEN TRADING COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYLEN TRADING COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYLEN TRADING COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYLEN TRADING COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYLEN TRADING COMPANY
Products information HEYLEN TRADING COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYLEN TRADING COMPANY
(Get full report from official database of BE for HEYLEN TRADING COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYLEN TRADING COMPANY
Addition kinds of activities for HEYLEN TRADING COMPANY

20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
20630103. Gegranuleerde suiker, van suikerbieten | Granulated sugar, from sugar beets
34239905. Tapijtlagen 'handgereedschap | Carpet layers' hand tools
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
37280504. Tow targets | Tow targets
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations

Werken bij HEYLEN TRADING COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYLEN TRADING COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYLEN TRADING COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYLEN TRADING COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

 • METSER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

 • Bandenmonteur vrachtwagens regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar gemotiveerde bandenmonteurs voor vrachtwagens Je kan ingeschakeld worden in de garage voor het wisselen en uitlijnen van banden OF je gaat naar klanten en wisselt ter plekke de autobanden.

 • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

 • MECANICIEN (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

 • Technisch operator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

 • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

 • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

  Type: Studentenjob

  Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

 • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

 • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

 • Field Service Technicus (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Jobfixing

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

 • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van HEYLEN TRADING COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of HEYLEN TRADING COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYLEN TRADING COMPANY. Laat een reactie achter voor HEYLEN TRADING COMPANY. HEYLEN TRADING COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYLEN TRADING COMPANY. Leave a respond for HEYLEN TRADING COMPANY. HEYLEN TRADING COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYLEN TRADING COMPANY op de google maps. Adres en contacten HEYLEN TRADING COMPANY
Location of HEYLEN TRADING COMPANY on the google maps. Address and contacts of HEYLEN TRADING COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYLEN TRADING COMPANY HEYLEN TRADING COMPANY: Vandeputte L | NEYT-VAN SANTE | Creative Soft SPRL | ERUCA-TECHNICAL LAB | Gérard Muller S.A.

Other related companies as HEYLEN TRADING COMPANY: Vandeputte L | NEYT-VAN SANTE | Creative Soft SPRL | ERUCA-TECHNICAL LAB | Gérard Muller S.A.

HEYLEN TRADING COMPANY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYLEN TRADING COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf HEYLEN TRADING COMPANY bevindt zich op het adres: FLORALI?NLAAN 4B8; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van HEYLEN TRADING COMPANY is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYLEN TRADING COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYLEN TRADING COMPANY, openstaande posities, locatie van HEYLEN TRADING COMPANY op de kaart.

HEYLEN TRADING COMPANY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYLEN TRADING COMPANY, company assigned to the tax number BE09213378906. The company HEYLEN TRADING COMPANY is located at the address: FLORALI?NLAAN 4B8; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of HEYLEN TRADING COMPANY is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYLEN TRADING COMPANY is not available. You also can look at reviews of HEYLEN TRADING COMPANY, open positions, location of HEYLEN TRADING COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYLEN TRADING COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYLEN TRADING COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYLEN TRADING COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYLEN TRADING COMPANY, employees, financial statistics.