Gérard Muller S.A.

Contactgegevens Gérard Muller S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gérard Muller S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gérard Muller S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Ysayelaan 43-45 1070 Bruxelles - Brussel, België

Telefoon (phone): 02.521 28 02 (+32-02.521 28 02) 02.521 28 02 (+32-02.521 28 02)

Fax (fax): 02.520 01 38 (+32-02.520 01 38) 02.520 01 38 (+32-02.520 01 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gérard Muller S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gérard Muller S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gérard Muller S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gérard Muller S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gérard Muller S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gérard Muller S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gérard Muller S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gérard Muller S.A.
Products information Gérard Muller S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07712097167
Ondernemingsnummer: 3395294189
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Advertising gifts; Advertising gifts of glass; Advertising media direct imports; Advertising umbrellas; Ball point pens,writing utensils for advertising purposes; Calendars for advertising purposes; Gift items; Inflatable advertising items and displays; Promotional articles; Promotional bags; Promotional clothing; Sun glasses for advertising purposes; Travel luggage with advertising imprint; Watches for advertising purposes

Product categorie (product category): Advertising Articles,Distribution Articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gérard Muller S.A.
(Get full report from official database of BE for Gérard Muller S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gérard Muller S.A.
Addition kinds of activities for Gérard Muller S.A.

357701. Printers en plotters | Printers and plotters
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
44829903. Intraport vervoer | Intraport transportation
51370406. Hoeden: vrouwen, kinderen en zuigelingen ' | Hats: women's, children's, and infants'
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear

Werken bij Gérard Muller S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gérard Muller S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gérard Muller S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gérard Muller S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Gérard Muller S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Gérard Muller S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gérard Muller S.A.. Laat een reactie achter voor Gérard Muller S.A.. Gérard Muller S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gérard Muller S.A.. Leave a respond for Gérard Muller S.A.. Gérard Muller S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gérard Muller S.A. op de google maps. Adres en contacten Gérard Muller S.A.
Location of Gérard Muller S.A. on the google maps. Address and contacts of Gérard Muller S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gérard Muller S.A. Gérard Muller S.A.: Van den Bosch I | New Euro Discount | PAUL GOETHALS | Marja | T VLIEGEND WIEL-MELDERT

Other related companies as Gérard Muller S.A.: Van den Bosch I | New Euro Discount | PAUL GOETHALS | Marja | T VLIEGEND WIEL-MELDERT

Gérard Muller S.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gérard Muller S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712097167. Het bedrijf Gérard Muller S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Ysayelaan 43-45 1070 Bruxelles - Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising Articles,Distribution Articles. Lijst met producten zijn Advertising gifts; Advertising gifts of glass; Advertising media direct imports; Advertising umbrellas; Ball point pens,writing utensils for advertising purposes; Calendars for advertising purposes; Gift items; Inflatable advertising items and displays; Promotional articles; Promotional bags; Promotional clothing; Sun glasses for advertising purposes; Travel luggage with advertising imprint; Watches for advertising purposes.
De hoofdactiviteit van Gérard Muller S.A. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gérard Muller S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gérard Muller S.A., openstaande posities, locatie van Gérard Muller S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gérard Muller S.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gérard Muller S.A., company assigned to the tax number BE07712097167. The company Gérard Muller S.A. is located at the address: Avenue Eugène Ysayelaan 43-45 1070 Bruxelles - Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising Articles,Distribution Articles. List of products are Advertising gifts; Advertising gifts of glass; Advertising media direct imports; Advertising umbrellas; Ball point pens,writing utensils for advertising purposes; Calendars for advertising purposes; Gift items; Inflatable advertising items and displays; Promotional articles; Promotional bags; Promotional clothing; Sun glasses for advertising purposes; Travel luggage with advertising imprint; Watches for advertising purposes.
The main activity of Gérard Muller S.A. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gérard Muller S.A. is not available. You also can look at reviews of Gérard Muller S.A., open positions, location of Gérard Muller S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gérard Muller S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gérard Muller S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gérard Muller S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gérard Muller S.A., employees, financial statistics.