HELICO

Contactgegevens HELICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREUGHELWIJK 5; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16602241 (+32-16602241) 16602241 (+32-16602241)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELICO
Products information HELICO

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Mat茅riaux: Lucarnes & Lanterneaux.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELICO
(Get full report from official database of BE for HELICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELICO
Addition kinds of activities for HELICO

364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
27529900. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij HELICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELICO. Looking for open vacancies in other companies

 • Metserdiender (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: MOONEN JAN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

 • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

 • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

 • Floor Manager 30u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

 • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

 • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • PLAATSERS (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GUNCO

  Type: Vaste Job

  KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

 • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Flexijob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van HELICO in sociale netwerken
Look for responds of HELICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELICO. Laat een reactie achter voor HELICO. HELICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELICO. Leave a respond for HELICO. HELICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELICO op de google maps. Adres en contacten HELICO
Location of HELICO on the google maps. Address and contacts of HELICO

Andere gerelateerde bedrijven als come HELICO HELICO: E.B.N. | PRIEM | INSTITUT REDOUT?-PEIFFER | SCHOLLIER MARC | Eurolijsten nv

Other related companies as HELICO: E.B.N. | PRIEM | INSTITUT REDOUT?-PEIFFER | SCHOLLIER MARC | Eurolijsten nv

HELICO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf HELICO bevindt zich op het adres: BREUGHELWIJK 5; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Lucarnes & Lanterneaux..
De hoofdactiviteit van HELICO is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELICO, openstaande posities, locatie van HELICO op de kaart.

HELICO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELICO, company assigned to the tax number BE01256256103. The company HELICO is located at the address: BREUGHELWIJK 5; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Lucarnes & Lanterneaux..
The main activity of HELICO is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HELICO is not available. You also can look at reviews of HELICO, open positions, location of HELICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELICO, employees, financial statistics.