Eurolijsten nv

Contactgegevens Eurolijsten nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurolijsten nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurolijsten nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tulpenstraat 13, Eke, 9810, België

Telefoon (phone): 32.9.3856302 32.9.3856302

Fax (fax): 32.9.3855618 32.9.3855618

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurolijsten nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurolijsten nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurolijsten nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurolijsten nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurolijsten nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurolijsten nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurolijsten nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurolijsten nv
Products information Eurolijsten nv

BTW identificatienummer (tax): BE05540924072
Ondernemingsnummer: 8333374023
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Eurolijsten nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurolijsten nv
(Get full report from official database of BE for Eurolijsten nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurolijsten nv
Addition kinds of activities for Eurolijsten nv

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
7812. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
599903. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
34839911. Mortar schelpen, meer dan 30 mm. | Mortar shells, over 30 mm.
50949903. Juwelen | Jewelry

Werken bij Eurolijsten nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurolijsten nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurolijsten nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurolijsten nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

 • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

 • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

  Regio: WEERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

 • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

 • Chauffeur C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

   Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

 • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

 • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van Eurolijsten nv in sociale netwerken
Look for responds of Eurolijsten nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurolijsten nv. Laat een reactie achter voor Eurolijsten nv. Eurolijsten nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurolijsten nv. Leave a respond for Eurolijsten nv. Eurolijsten nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurolijsten nv op de google maps. Adres en contacten Eurolijsten nv
Location of Eurolijsten nv on the google maps. Address and contacts of Eurolijsten nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurolijsten nv Eurolijsten nv: RIA DE MARTELAERE | DEBELS | U. VAN COTTHEM | CARLOS DE WOLF | BRIDGE CLUB GENK

Other related companies as Eurolijsten nv: RIA DE MARTELAERE | DEBELS | U. VAN COTTHEM | CARLOS DE WOLF | BRIDGE CLUB GENK

Eurolijsten nv is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eurolijsten nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05540924072. Het bedrijf Eurolijsten nv bevindt zich op het adres: Tulpenstraat 13, Eke, 9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eurolijsten nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurolijsten nv is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurolijsten nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurolijsten nv, openstaande posities, locatie van Eurolijsten nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurolijsten nv is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eurolijsten nv, company assigned to the tax number BE05540924072. The company Eurolijsten nv is located at the address: Tulpenstraat 13, Eke, 9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eurolijsten nv were not found.
The main activity of Eurolijsten nv is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurolijsten nv is not available. You also can look at reviews of Eurolijsten nv, open positions, location of Eurolijsten nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurolijsten nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurolijsten nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurolijsten nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurolijsten nv, employees, financial statistics.