HEBETTE FRERES

Contactgegevens HEBETTE FRERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEBETTE FRERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEBETTE FRERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ANDENNE 9; 5370; HAVELANGE, België

Telefoon (phone): 83634012 (+32-83634012) 83634012 (+32-83634012)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEBETTE FRERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEBETTE FRERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEBETTE FRERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEBETTE FRERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEBETTE FRERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEBETTE FRERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEBETTE FRERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEBETTE FRERES
Products information HEBETTE FRERES

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEBETTE FRERES
(Get full report from official database of BE for HEBETTE FRERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEBETTE FRERES
Addition kinds of activities for HEBETTE FRERES

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
507202. Handgereedschap | Hand tools
922901. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
42120000. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
50830201. Tuinmachines en -uitrusting, nec | Garden machinery and equipment, nec
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen
72319901. Kappers | Hairdressers

Werken bij HEBETTE FRERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEBETTE FRERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEBETTE FRERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEBETTE FRERES. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek coördinator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

 • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

 • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

 • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

 • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

 • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: BERLITZ

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van HEBETTE FRERES in sociale netwerken
Look for responds of HEBETTE FRERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEBETTE FRERES. Laat een reactie achter voor HEBETTE FRERES. HEBETTE FRERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEBETTE FRERES. Leave a respond for HEBETTE FRERES. HEBETTE FRERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEBETTE FRERES op de google maps. Adres en contacten HEBETTE FRERES
Location of HEBETTE FRERES on the google maps. Address and contacts of HEBETTE FRERES

Andere gerelateerde bedrijven als come HEBETTE FRERES HEBETTE FRERES: RENE VANCOILLIE | LODEWIJK VAN BAVEL | ARCHETS | MADUELECTRO SA | RAEMDONCK-JANSSENS

Other related companies as HEBETTE FRERES: RENE VANCOILLIE | LODEWIJK VAN BAVEL | ARCHETS | MADUELECTRO SA | RAEMDONCK-JANSSENS

HEBETTE FRERES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEBETTE FRERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf HEBETTE FRERES bevindt zich op het adres: RUE D'ANDENNE 9; 5370; HAVELANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van HEBETTE FRERES is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEBETTE FRERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEBETTE FRERES, openstaande posities, locatie van HEBETTE FRERES op de kaart.

HEBETTE FRERES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEBETTE FRERES, company assigned to the tax number BE07047973632. The company HEBETTE FRERES is located at the address: RUE D'ANDENNE 9; 5370; HAVELANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of HEBETTE FRERES is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HEBETTE FRERES is not available. You also can look at reviews of HEBETTE FRERES, open positions, location of HEBETTE FRERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEBETTE FRERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEBETTE FRERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEBETTE FRERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEBETTE FRERES, employees, financial statistics.