LODEWIJK VAN BAVEL

Contactgegevens LODEWIJK VAN BAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODEWIJK VAN BAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODEWIJK VAN BAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROMMENSSTRAAT 7; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33157254 (+32-33157254) 33157254 (+32-33157254)

Fax (fax): +32 (61) 128-62-78 +32 (61) 128-62-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODEWIJK VAN BAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODEWIJK VAN BAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODEWIJK VAN BAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODEWIJK VAN BAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODEWIJK VAN BAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODEWIJK VAN BAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODEWIJK VAN BAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODEWIJK VAN BAVEL
Products information LODEWIJK VAN BAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE05580749511
Ondernemingsnummer: 5254180908
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LODEWIJK VAN BAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODEWIJK VAN BAVEL
(Get full report from official database of BE for LODEWIJK VAN BAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODEWIJK VAN BAVEL
Addition kinds of activities for LODEWIJK VAN BAVEL

511300. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
573699. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
26210608. Schrijfpapier | Writing paper
28360202. tuberculine | Tuberculins
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij LODEWIJK VAN BAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODEWIJK VAN BAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODEWIJK VAN BAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODEWIJK VAN BAVEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

 • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

 • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

 • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • Bekister (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

 • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

 • Business Manager - Volume (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: INGRAM MICRO

  Type: Vaste Job

  Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

 • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: TRIGION

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Odoo Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

 • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: LA ROTONDA

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van LODEWIJK VAN BAVEL in sociale netwerken
Look for responds of LODEWIJK VAN BAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODEWIJK VAN BAVEL. Laat een reactie achter voor LODEWIJK VAN BAVEL. LODEWIJK VAN BAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODEWIJK VAN BAVEL. Leave a respond for LODEWIJK VAN BAVEL. LODEWIJK VAN BAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODEWIJK VAN BAVEL op de google maps. Adres en contacten LODEWIJK VAN BAVEL
Location of LODEWIJK VAN BAVEL on the google maps. Address and contacts of LODEWIJK VAN BAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LODEWIJK VAN BAVEL LODEWIJK VAN BAVEL: BUREAU ARTHUR ANDERSEN | SBP bvba | Delbove R | Vanhoorne W | Sportlokaal

Other related companies as LODEWIJK VAN BAVEL: BUREAU ARTHUR ANDERSEN | SBP bvba | Delbove R | Vanhoorne W | Sportlokaal

LODEWIJK VAN BAVEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODEWIJK VAN BAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05580749511. Het bedrijf LODEWIJK VAN BAVEL bevindt zich op het adres: ROMMENSSTRAAT 7; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LODEWIJK VAN BAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LODEWIJK VAN BAVEL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODEWIJK VAN BAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODEWIJK VAN BAVEL, openstaande posities, locatie van LODEWIJK VAN BAVEL op de kaart.

LODEWIJK VAN BAVEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODEWIJK VAN BAVEL, company assigned to the tax number BE05580749511. The company LODEWIJK VAN BAVEL is located at the address: ROMMENSSTRAAT 7; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 561,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LODEWIJK VAN BAVEL were not found.
The main activity of LODEWIJK VAN BAVEL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LODEWIJK VAN BAVEL is not available. You also can look at reviews of LODEWIJK VAN BAVEL, open positions, location of LODEWIJK VAN BAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODEWIJK VAN BAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODEWIJK VAN BAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODEWIJK VAN BAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODEWIJK VAN BAVEL, employees, financial statistics.