FRANCISCUS LUYTEN

Contactgegevens FRANCISCUS LUYTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCISCUS LUYTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCISCUS LUYTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIOOLTJESSTRAAT 19; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15246884 (+32-15246884) 15246884 (+32-15246884)

Fax (fax): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCISCUS LUYTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCISCUS LUYTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCISCUS LUYTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCISCUS LUYTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCISCUS LUYTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCISCUS LUYTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCISCUS LUYTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCISCUS LUYTEN
Products information FRANCISCUS LUYTEN

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCISCUS LUYTEN
(Get full report from official database of BE for FRANCISCUS LUYTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCISCUS LUYTEN
Addition kinds of activities for FRANCISCUS LUYTEN

7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
233500. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
37510103. Motor accessoires | Motorcycle accessories
51480101. Banaan rijping | Banana ripening

Werken bij FRANCISCUS LUYTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCISCUS LUYTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCISCUS LUYTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCISCUS LUYTEN. Looking for open vacancies in other companies

 • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

 • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

 • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

 • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

 • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

 • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

 • Credit Controller (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

  Type: Flexijob

  Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van FRANCISCUS LUYTEN in sociale netwerken
Look for responds of FRANCISCUS LUYTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCISCUS LUYTEN. Laat een reactie achter voor FRANCISCUS LUYTEN. FRANCISCUS LUYTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCISCUS LUYTEN. Leave a respond for FRANCISCUS LUYTEN. FRANCISCUS LUYTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCISCUS LUYTEN op de google maps. Adres en contacten FRANCISCUS LUYTEN
Location of FRANCISCUS LUYTEN on the google maps. Address and contacts of FRANCISCUS LUYTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCISCUS LUYTEN FRANCISCUS LUYTEN: NOMACORC | SYNDICAT D?INITIATIVE | ALLODATA | DE COSTER GRONDWERKEN | Imprimerie Photoplan

Other related companies as FRANCISCUS LUYTEN: NOMACORC | SYNDICAT D?INITIATIVE | ALLODATA | DE COSTER GRONDWERKEN | Imprimerie Photoplan

FRANCISCUS LUYTEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCISCUS LUYTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf FRANCISCUS LUYTEN bevindt zich op het adres: VIOOLTJESSTRAAT 19; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FRANCISCUS LUYTEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCISCUS LUYTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCISCUS LUYTEN, openstaande posities, locatie van FRANCISCUS LUYTEN op de kaart.

FRANCISCUS LUYTEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCISCUS LUYTEN, company assigned to the tax number BE06240753173. The company FRANCISCUS LUYTEN is located at the address: VIOOLTJESSTRAAT 19; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FRANCISCUS LUYTEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCISCUS LUYTEN is not available. You also can look at reviews of FRANCISCUS LUYTEN, open positions, location of FRANCISCUS LUYTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCISCUS LUYTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCISCUS LUYTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCISCUS LUYTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCISCUS LUYTEN, employees, financial statistics.