FRANCIS BIENFAIT

Contactgegevens FRANCIS BIENFAIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS BIENFAIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS BIENFAIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COLROY 4; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): 65225465 (+32-65225465) 65225465 (+32-65225465)

Fax (fax): +32 (83) 583-98-64 +32 (83) 583-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS BIENFAIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS BIENFAIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS BIENFAIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS BIENFAIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS BIENFAIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS BIENFAIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS BIENFAIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS BIENFAIT
Products information FRANCIS BIENFAIT

BTW identificatienummer (tax): BE04586761474
Ondernemingsnummer: 1541076660
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS BIENFAIT
(Get full report from official database of BE for FRANCIS BIENFAIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS BIENFAIT
Addition kinds of activities for FRANCIS BIENFAIT

201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
28510101. Kleuren in olie, behalve kunstenaars ' | Colors in oil, except artists'
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture
79990803. Kaart kamers | Card rooms

Werken bij FRANCIS BIENFAIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS BIENFAIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS BIENFAIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS BIENFAIT. Looking for open vacancies in other companies

 • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

 • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

 • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: RUNTIME

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

 • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: 7 D'ARMOR

  Type: Vaste Job

  Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

 • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van FRANCIS BIENFAIT in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS BIENFAIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS BIENFAIT. Laat een reactie achter voor FRANCIS BIENFAIT. FRANCIS BIENFAIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS BIENFAIT. Leave a respond for FRANCIS BIENFAIT. FRANCIS BIENFAIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS BIENFAIT op de google maps. Adres en contacten FRANCIS BIENFAIT
Location of FRANCIS BIENFAIT on the google maps. Address and contacts of FRANCIS BIENFAIT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS BIENFAIT FRANCIS BIENFAIT: V.P.M. Service BVBA | AVEVE TUINCENTRUM | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL/ECOLE COMMUNALE | MARC ZWANCKAERT | ?T FRIETKETELTJE

Other related companies as FRANCIS BIENFAIT: V.P.M. Service BVBA | AVEVE TUINCENTRUM | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL/ECOLE COMMUNALE | MARC ZWANCKAERT | ?T FRIETKETELTJE

FRANCIS BIENFAIT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS BIENFAIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586761474. Het bedrijf FRANCIS BIENFAIT bevindt zich op het adres: RUE DU COLROY 4; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FRANCIS BIENFAIT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS BIENFAIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS BIENFAIT, openstaande posities, locatie van FRANCIS BIENFAIT op de kaart.

FRANCIS BIENFAIT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS BIENFAIT, company assigned to the tax number BE04586761474. The company FRANCIS BIENFAIT is located at the address: RUE DU COLROY 4; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FRANCIS BIENFAIT is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS BIENFAIT is not available. You also can look at reviews of FRANCIS BIENFAIT, open positions, location of FRANCIS BIENFAIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS BIENFAIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS BIENFAIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS BIENFAIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS BIENFAIT, employees, financial statistics.