AVEVE TUINCENTRUM

Contactgegevens AVEVE TUINCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVEVE TUINCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVEVE TUINCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 9; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93861586 (+32-93861586) 93861586 (+32-93861586)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVEVE TUINCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVEVE TUINCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVEVE TUINCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVEVE TUINCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVEVE TUINCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVEVE TUINCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVEVE TUINCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVEVE TUINCENTRUM
Products information AVEVE TUINCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

op afspraak.

Product categorie (product category): Royal Canin; Tuinbenodigdheden; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVEVE TUINCENTRUM
(Get full report from official database of BE for AVEVE TUINCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVEVE TUINCENTRUM
Addition kinds of activities for AVEVE TUINCENTRUM

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
602199. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
15429903. Institutionele bouwbouw | Institutional building construction
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
73899936. Fotografische bibliotheekdienst | Photographic library service
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij AVEVE TUINCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVEVE TUINCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVEVE TUINCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVEVE TUINCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van AVEVE TUINCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of AVEVE TUINCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVEVE TUINCENTRUM. Laat een reactie achter voor AVEVE TUINCENTRUM. AVEVE TUINCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVEVE TUINCENTRUM. Leave a respond for AVEVE TUINCENTRUM. AVEVE TUINCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVEVE TUINCENTRUM op de google maps. Adres en contacten AVEVE TUINCENTRUM
Location of AVEVE TUINCENTRUM on the google maps. Address and contacts of AVEVE TUINCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come AVEVE TUINCENTRUM AVEVE TUINCENTRUM: STATION MOSANE | AAA PENBELSOC | Computers & Services BVBA | EWING AJ | Van Schandevyl

Other related companies as AVEVE TUINCENTRUM: STATION MOSANE | AAA PENBELSOC | Computers & Services BVBA | EWING AJ | Van Schandevyl

AVEVE TUINCENTRUM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVEVE TUINCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf AVEVE TUINCENTRUM bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 9; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Royal Canin; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Lijst met producten zijn op afspraak..
De hoofdactiviteit van AVEVE TUINCENTRUM is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVEVE TUINCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVEVE TUINCENTRUM, openstaande posities, locatie van AVEVE TUINCENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVEVE TUINCENTRUM is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVEVE TUINCENTRUM, company assigned to the tax number BE09356750488. The company AVEVE TUINCENTRUM is located at the address: MOLENSTRAAT 9; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Royal Canin; Tuinbenodigdheden; Tuinen. List of products are op afspraak..
The main activity of AVEVE TUINCENTRUM is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AVEVE TUINCENTRUM is not available. You also can look at reviews of AVEVE TUINCENTRUM, open positions, location of AVEVE TUINCENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVEVE TUINCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVEVE TUINCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVEVE TUINCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVEVE TUINCENTRUM, employees, financial statistics.