FLEMISH TRADING COMPAGNY

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLEMISH TRADING COMPAGNY
Private companiesMembership Organizations • FLEMISH TRADING COMPAGNY

Contactgegevens FLEMISH TRADING COMPAGNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEMISH TRADING COMPAGNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEMISH TRADING COMPAGNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMERIKALEI 14; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32164175 32164175

Fax (fax): +32 (82) 581-44-64 +32 (82) 581-44-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEMISH TRADING COMPAGNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEMISH TRADING COMPAGNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEMISH TRADING COMPAGNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEMISH TRADING COMPAGNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEMISH TRADING COMPAGNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEMISH TRADING COMPAGNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEMISH TRADING COMPAGNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEMISH TRADING COMPAGNY
Products information FLEMISH TRADING COMPAGNY

BTW identificatienummer (tax): BE09880249023
Ondernemingsnummer: 5394256591
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEMISH TRADING COMPAGNY
(Get full report from official database of BE for FLEMISH TRADING COMPAGNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEMISH TRADING COMPAGNY
Addition kinds of activities for FLEMISH TRADING COMPAGNY

7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
226199. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
482299. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
27590503. Uitnodigingen: drukwerk, nsk | Invitations: printing, nsk
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services

Werken bij FLEMISH TRADING COMPAGNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEMISH TRADING COMPAGNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEMISH TRADING COMPAGNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEMISH TRADING COMPAGNY. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

 • Calculator (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

 • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

 • Student bakkerij te Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

 • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

 • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

  Type: Studentenjob

  Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

 • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ ST. LUCAS

  Type: Vaste Job

  Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

 • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

Zoek naar antwoorden van FLEMISH TRADING COMPAGNY in sociale netwerken
Look for responds of FLEMISH TRADING COMPAGNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEMISH TRADING COMPAGNY. Laat een reactie achter voor FLEMISH TRADING COMPAGNY. FLEMISH TRADING COMPAGNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEMISH TRADING COMPAGNY. Leave a respond for FLEMISH TRADING COMPAGNY. FLEMISH TRADING COMPAGNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEMISH TRADING COMPAGNY op de google maps. Adres en contacten FLEMISH TRADING COMPAGNY
Location of FLEMISH TRADING COMPAGNY on the google maps. Address and contacts of FLEMISH TRADING COMPAGNY

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEMISH TRADING COMPAGNY FLEMISH TRADING COMPAGNY: SCALDIS RUIEN NV | FLTECNOBAND NV | LES VIS SABOTS SIBRET | GUNTHER MEYER | W. LIPSCHUTZ

Other related companies as FLEMISH TRADING COMPAGNY: SCALDIS RUIEN NV | FLTECNOBAND NV | LES VIS SABOTS SIBRET | GUNTHER MEYER | W. LIPSCHUTZ

FLEMISH TRADING COMPAGNY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEMISH TRADING COMPAGNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09880249023. Het bedrijf FLEMISH TRADING COMPAGNY bevindt zich op het adres: AMERIKALEI 14; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FLEMISH TRADING COMPAGNY is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEMISH TRADING COMPAGNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEMISH TRADING COMPAGNY, openstaande posities, locatie van FLEMISH TRADING COMPAGNY op de kaart.

FLEMISH TRADING COMPAGNY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEMISH TRADING COMPAGNY, company assigned to the tax number BE09880249023. The company FLEMISH TRADING COMPAGNY is located at the address: AMERIKALEI 14; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FLEMISH TRADING COMPAGNY is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEMISH TRADING COMPAGNY is not available. You also can look at reviews of FLEMISH TRADING COMPAGNY, open positions, location of FLEMISH TRADING COMPAGNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEMISH TRADING COMPAGNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEMISH TRADING COMPAGNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEMISH TRADING COMPAGNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEMISH TRADING COMPAGNY, employees, financial statistics.