LES VIS SABOTS SIBRET

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • LES VIS SABOTS SIBRET
Private companiesMembership Organizations • LES VIS SABOTS SIBRET

Contactgegevens LES VIS SABOTS SIBRET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES VIS SABOTS SIBRET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES VIS SABOTS SIBRET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MABOGE 34BA; 6982; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84412474 (+32-84412474) 84412474 (+32-84412474)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES VIS SABOTS SIBRET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES VIS SABOTS SIBRET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES VIS SABOTS SIBRET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES VIS SABOTS SIBRET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES VIS SABOTS SIBRET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES VIS SABOTS SIBRET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES VIS SABOTS SIBRET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES VIS SABOTS SIBRET
Products information LES VIS SABOTS SIBRET

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES VIS SABOTS SIBRET
(Get full report from official database of BE for LES VIS SABOTS SIBRET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES VIS SABOTS SIBRET
Addition kinds of activities for LES VIS SABOTS SIBRET

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
172101. Residentieel schilderij | Residential painting
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair
82990502. Taalschool | Language school

Werken bij LES VIS SABOTS SIBRET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES VIS SABOTS SIBRET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES VIS SABOTS SIBRET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES VIS SABOTS SIBRET. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van LES VIS SABOTS SIBRET in sociale netwerken
Look for responds of LES VIS SABOTS SIBRET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES VIS SABOTS SIBRET. Laat een reactie achter voor LES VIS SABOTS SIBRET. LES VIS SABOTS SIBRET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES VIS SABOTS SIBRET. Leave a respond for LES VIS SABOTS SIBRET. LES VIS SABOTS SIBRET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES VIS SABOTS SIBRET op de google maps. Adres en contacten LES VIS SABOTS SIBRET
Location of LES VIS SABOTS SIBRET on the google maps. Address and contacts of LES VIS SABOTS SIBRET

Andere gerelateerde bedrijven als come LES VIS SABOTS SIBRET LES VIS SABOTS SIBRET: J.C. DYNAMIC TONIC CELLES | EFOR | COIF'ELLE CHANTAL | CLASSIC RACING MOTORCYCLE | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as LES VIS SABOTS SIBRET: J.C. DYNAMIC TONIC CELLES | EFOR | COIF'ELLE CHANTAL | CLASSIC RACING MOTORCYCLE | BANCONTACT-MISTER CASH

LES VIS SABOTS SIBRET is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES VIS SABOTS SIBRET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf LES VIS SABOTS SIBRET bevindt zich op het adres: MABOGE 34BA; 6982; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van LES VIS SABOTS SIBRET is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES VIS SABOTS SIBRET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES VIS SABOTS SIBRET, openstaande posities, locatie van LES VIS SABOTS SIBRET op de kaart.

LES VIS SABOTS SIBRET is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES VIS SABOTS SIBRET, company assigned to the tax number BE03201385498. The company LES VIS SABOTS SIBRET is located at the address: MABOGE 34BA; 6982; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of LES VIS SABOTS SIBRET is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES VIS SABOTS SIBRET is not available. You also can look at reviews of LES VIS SABOTS SIBRET, open positions, location of LES VIS SABOTS SIBRET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES VIS SABOTS SIBRET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES VIS SABOTS SIBRET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES VIS SABOTS SIBRET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES VIS SABOTS SIBRET, employees, financial statistics.