FE. A. CASINHA

Contactgegevens FE. A. CASINHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. A. CASINHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. A. CASINHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES MYRTES 80BA; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24653028 (+32-24653028) 24653028 (+32-24653028)

Fax (fax): +32 (53) 843-48-93 +32 (53) 843-48-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. A. CASINHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. A. CASINHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. A. CASINHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. A. CASINHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. A. CASINHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. A. CASINHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. A. CASINHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. A. CASINHA
Products information FE. A. CASINHA

BTW identificatienummer (tax): BE02992370605
Ondernemingsnummer: 5952911376
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. A. CASINHA
(Get full report from official database of BE for FE. A. CASINHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. A. CASINHA
Addition kinds of activities for FE. A. CASINHA

4119. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
295201. Dakmaterialen | Roofing materials
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
23969900. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts

Werken bij FE. A. CASINHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. A. CASINHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. A. CASINHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. A. CASINHA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

 • Ingenieur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

 • Technieker garage M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

 • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

 • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

 • Betonarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

 • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Vaste Job

  U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

 • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

 • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

  Type: Vaste Job

  Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

 • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

Zoek naar antwoorden van FE. A. CASINHA in sociale netwerken
Look for responds of FE. A. CASINHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. A. CASINHA. Laat een reactie achter voor FE. A. CASINHA. FE. A. CASINHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. A. CASINHA. Leave a respond for FE. A. CASINHA. FE. A. CASINHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. A. CASINHA op de google maps. Adres en contacten FE. A. CASINHA
Location of FE. A. CASINHA on the google maps. Address and contacts of FE. A. CASINHA

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. A. CASINHA FE. A. CASINHA: Poncin | Syneton BVBA | Coutant (Huis) | LUC BOURLET | C.Q.F.D.

Other related companies as FE. A. CASINHA: Poncin | Syneton BVBA | Coutant (Huis) | LUC BOURLET | C.Q.F.D.

FE. A. CASINHA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. A. CASINHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02992370605. Het bedrijf FE. A. CASINHA bevindt zich op het adres: AVENUE DES MYRTES 80BA; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FE. A. CASINHA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. A. CASINHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. A. CASINHA, openstaande posities, locatie van FE. A. CASINHA op de kaart.

FE. A. CASINHA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. A. CASINHA, company assigned to the tax number BE02992370605. The company FE. A. CASINHA is located at the address: AVENUE DES MYRTES 80BA; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FE. A. CASINHA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. A. CASINHA is not available. You also can look at reviews of FE. A. CASINHA, open positions, location of FE. A. CASINHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. A. CASINHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. A. CASINHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. A. CASINHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. A. CASINHA, employees, financial statistics.