Coutant (Huis)

Contactgegevens Coutant (Huis): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coutant (Huis): address, phone, fax, email, website, opening hours

Coutant (Huis)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Elisabethlaan 64; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 18 23 (+32-056 35 18 23) 056 35 18 23 (+32-056 35 18 23)

Fax (fax): +32 (11) 676-22-46 +32 (11) 676-22-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coutant (Huis): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coutant (Huis)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coutant (Huis)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coutant (Huis), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coutant (Huis). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coutant (Huis), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coutant (Huis). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coutant (Huis)
Products information Coutant (Huis)

BTW identificatienummer (tax): BE05704620361
Ondernemingsnummer: 8835449218
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Coutant (Huis) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Haberdashery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coutant (Huis)
(Get full report from official database of BE for Coutant (Huis))

Aanvulling soorten activiteiten voor Coutant (Huis)
Addition kinds of activities for Coutant (Huis)

348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
24990302. Ladders, hout | Ladders, wood
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies
95110200. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies

Werken bij Coutant (Huis): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coutant (Huis): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coutant (Huis). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coutant (Huis). Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

Zoek naar antwoorden van Coutant (Huis) in sociale netwerken
Look for responds of Coutant (Huis) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coutant (Huis). Laat een reactie achter voor Coutant (Huis). Coutant (Huis) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coutant (Huis). Leave a respond for Coutant (Huis). Coutant (Huis) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coutant (Huis) op de google maps. Adres en contacten Coutant (Huis)
Location of Coutant (Huis) on the google maps. Address and contacts of Coutant (Huis)

Andere gerelateerde bedrijven als come Coutant (Huis) Coutant (Huis): FLMEDLOG NV | Michel & Fils | Messaline | HERMATHENAE-SKI | T'SIOBBEL-DUVIEUSART ASSURANCES

Other related companies as Coutant (Huis): FLMEDLOG NV | Michel & Fils | Messaline | HERMATHENAE-SKI | T'SIOBBEL-DUVIEUSART ASSURANCES

Coutant (Huis) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coutant (Huis), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704620361. Het bedrijf Coutant (Huis) bevindt zich op het adres: Koningin Elisabethlaan 64; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Haberdashery - Retail. Producten gemaakt in Coutant (Huis) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coutant (Huis) is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coutant (Huis) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coutant (Huis), openstaande posities, locatie van Coutant (Huis) op de kaart.

Coutant (Huis) is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coutant (Huis), company assigned to the tax number BE05704620361. The company Coutant (Huis) is located at the address: Koningin Elisabethlaan 64; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Haberdashery - Retail. Products created in Coutant (Huis) were not found.
The main activity of Coutant (Huis) is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Coutant (Huis) is not available. You also can look at reviews of Coutant (Huis), open positions, location of Coutant (Huis) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coutant (Huis), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coutant (Huis), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coutant (Huis), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coutant (Huis), employees, financial statistics.