FA. CARO DESIGN

Contactgegevens FA. CARO DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CARO DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CARO DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVELSESTEENWEG 337; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23616242 (+32-23616242) 23616242 (+32-23616242)

Fax (fax): +32 (55) 174-96-73 +32 (55) 174-96-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CARO DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CARO DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CARO DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CARO DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CARO DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CARO DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CARO DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CARO DESIGN
Products information FA. CARO DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE05799102783
Ondernemingsnummer: 5440673828
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CARO DESIGN
(Get full report from official database of BE for FA. CARO DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CARO DESIGN
Addition kinds of activities for FA. CARO DESIGN

399699. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec
593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
20529913. Rusk, machine gemaakt | Rusk, machine made
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
33170100. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
38210122. Monster voorbereidingsapparaat | Sample preparation apparatus
50840803. liften | Elevators

Werken bij FA. CARO DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CARO DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CARO DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CARO DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

 • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

 • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

 • CNC Frezer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

  Regio: ORDINGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

  Type: Studentenjob

  Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

 • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van FA. CARO DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of FA. CARO DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CARO DESIGN. Laat een reactie achter voor FA. CARO DESIGN. FA. CARO DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CARO DESIGN. Leave a respond for FA. CARO DESIGN. FA. CARO DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CARO DESIGN op de google maps. Adres en contacten FA. CARO DESIGN
Location of FA. CARO DESIGN on the google maps. Address and contacts of FA. CARO DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CARO DESIGN FA. CARO DESIGN: W. LEYS | OSTEOPATHE EVRARD E. | Flandrex NV | Quatre Saisons(Aux) | MEUBELS PAUWELS

Other related companies as FA. CARO DESIGN: W. LEYS | OSTEOPATHE EVRARD E. | Flandrex NV | Quatre Saisons(Aux) | MEUBELS PAUWELS

FA. CARO DESIGN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CARO DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05799102783. Het bedrijf FA. CARO DESIGN bevindt zich op het adres: NIJVELSESTEENWEG 337; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. CARO DESIGN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CARO DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CARO DESIGN, openstaande posities, locatie van FA. CARO DESIGN op de kaart.

FA. CARO DESIGN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CARO DESIGN, company assigned to the tax number BE05799102783. The company FA. CARO DESIGN is located at the address: NIJVELSESTEENWEG 337; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. CARO DESIGN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CARO DESIGN is not available. You also can look at reviews of FA. CARO DESIGN, open positions, location of FA. CARO DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CARO DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CARO DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CARO DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CARO DESIGN, employees, financial statistics.