MEUBELS PAUWELS

Contactgegevens MEUBELS PAUWELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELS PAUWELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELS PAUWELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOKSIJDESTRAAT 6; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58314107 (+32-58314107) 58314107 (+32-58314107)

Fax (fax): +32 (83) 796-47-69 +32 (83) 796-47-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELS PAUWELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELS PAUWELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELS PAUWELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELS PAUWELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELS PAUWELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELS PAUWELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELS PAUWELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELS PAUWELS
Products information MEUBELS PAUWELS

BTW identificatienummer (tax): BE04689483642
Ondernemingsnummer: 8681640625
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Meubles en Teak, Meubles de Jardin, Engrais.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux, Meubles en Pin, Meubles en Rotin.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Articles de jardin. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELS PAUWELS
(Get full report from official database of BE for MEUBELS PAUWELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELS PAUWELS
Addition kinds of activities for MEUBELS PAUWELS

326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
615902. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
22620300. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij MEUBELS PAUWELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELS PAUWELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELS PAUWELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELS PAUWELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van MEUBELS PAUWELS in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELS PAUWELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELS PAUWELS. Laat een reactie achter voor MEUBELS PAUWELS. MEUBELS PAUWELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELS PAUWELS. Leave a respond for MEUBELS PAUWELS. MEUBELS PAUWELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELS PAUWELS op de google maps. Adres en contacten MEUBELS PAUWELS
Location of MEUBELS PAUWELS on the google maps. Address and contacts of MEUBELS PAUWELS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELS PAUWELS MEUBELS PAUWELS: Dambrain SPRLU | GARAGE TONI & FR?RES | NOVYTA | Meskens | ROMAIN NEDERGEDAELT

Other related companies as MEUBELS PAUWELS: Dambrain SPRLU | GARAGE TONI & FR?RES | NOVYTA | Meskens | ROMAIN NEDERGEDAELT

MEUBELS PAUWELS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELS PAUWELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04689483642. Het bedrijf MEUBELS PAUWELS bevindt zich op het adres: KOKSIJDESTRAAT 6; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 295,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Articles de jardin. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits: Meubles en Teak, Meubles de Jardin, Engrais.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux, Meubles en Pin, Meubles en Rotin..
De hoofdactiviteit van MEUBELS PAUWELS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELS PAUWELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELS PAUWELS, openstaande posities, locatie van MEUBELS PAUWELS op de kaart.

MEUBELS PAUWELS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELS PAUWELS, company assigned to the tax number BE04689483642. The company MEUBELS PAUWELS is located at the address: KOKSIJDESTRAAT 6; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 295,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Articles de jardin. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits: Meubles en Teak, Meubles de Jardin, Engrais.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux, Meubles en Pin, Meubles en Rotin..
The main activity of MEUBELS PAUWELS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELS PAUWELS is not available. You also can look at reviews of MEUBELS PAUWELS, open positions, location of MEUBELS PAUWELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELS PAUWELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELS PAUWELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELS PAUWELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELS PAUWELS, employees, financial statistics.