ETS. NAVET & FILS

Contactgegevens ETS. NAVET & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. NAVET & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. NAVET & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MELLERY 4; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71877144 (+32-71877144) 71877144 (+32-71877144)

Fax (fax): +32 (83) 370-44-25 +32 (83) 370-44-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. NAVET & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. NAVET & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. NAVET & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. NAVET & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. NAVET & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. NAVET & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. NAVET & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. NAVET & FILS
Products information ETS. NAVET & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05089111328
Ondernemingsnummer: 6645599365
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. NAVET & FILS
(Get full report from official database of BE for ETS. NAVET & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. NAVET & FILS
Addition kinds of activities for ETS. NAVET & FILS

07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
50920202. Bordspellen | Board games
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering

Werken bij ETS. NAVET & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. NAVET & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. NAVET & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. NAVET & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

 • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

 • Bandenmonteur (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

 • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: STUZO

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

 • Student (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

 • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

 • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

 • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van ETS. NAVET & FILS in sociale netwerken
Look for responds of ETS. NAVET & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. NAVET & FILS. Laat een reactie achter voor ETS. NAVET & FILS. ETS. NAVET & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. NAVET & FILS. Leave a respond for ETS. NAVET & FILS. ETS. NAVET & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. NAVET & FILS op de google maps. Adres en contacten ETS. NAVET & FILS
Location of ETS. NAVET & FILS on the google maps. Address and contacts of ETS. NAVET & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. NAVET & FILS ETS. NAVET & FILS: JAN DE VRIEZE | Crikilion | R. D?HOKER | LUC DUMONT | ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

Other related companies as ETS. NAVET & FILS: JAN DE VRIEZE | Crikilion | R. D?HOKER | LUC DUMONT | ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

ETS. NAVET & FILS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. NAVET & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05089111328. Het bedrijf ETS. NAVET & FILS bevindt zich op het adres: RUE DE MELLERY 4; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ETS. NAVET & FILS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. NAVET & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. NAVET & FILS, openstaande posities, locatie van ETS. NAVET & FILS op de kaart.

ETS. NAVET & FILS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. NAVET & FILS, company assigned to the tax number BE05089111328. The company ETS. NAVET & FILS is located at the address: RUE DE MELLERY 4; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of ETS. NAVET & FILS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. NAVET & FILS is not available. You also can look at reviews of ETS. NAVET & FILS, open positions, location of ETS. NAVET & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. NAVET & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. NAVET & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. NAVET & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. NAVET & FILS, employees, financial statistics.